Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Plasztikkártya nyomtatás házilag?

Plasztikkártya nyomtatás házilag?

Figyelt kérdés
Szervusztok! Segítenétek, legyetek szívesek? Üres plasztikkártyákra szeretnék nyomtatni, olvastam hogy UV nyomtatóra van szükség, de ha beírom a keresőbe, 3d nyomtatókat ad be. Hogyogy? Ti milyet ajánlanátok a célra, lehető legolcsóbban? Bocsánat ha szakmaiatlan voltam.

#plasztikkártya nyomtatás #plasztik nyomtatás #műanyagra nyomtatás #nyomtatás házilag
2021. máj. 21. 20:08
 1/6 anonim válasza:
100%
Oltási igazolvány? 😄
2021. máj. 21. 20:12
 2/6 anonim válasza:
100%

[link]

Ha rákeresni sem tudsz, akkor mit akarsz?

2021. máj. 21. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pláne, hogy július 1-jétől jön az uniós Covid-igazolvány. 😄 [link]

2021. máj. 21. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Keress rá úgy, hogy kártyanyomtató. 200 ezer körül indulnak, használtan nem tudom, mekkora a piacuk.
2021. máj. 21. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drágák a kártya nyomtatók, okosba szitázással vagy lézerrel érdemes próbálkozni, de függ anyagtól és kopásállóságtól is.
2021. máj. 21. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:

2/5 Teljesen igazad van, csak gondoltam van valamilyen othhoni megoldás is rá, mint pl olyan nyomtató, amely tud megvásárolt üres plasztikkártyákra is nyomtatni.

Nem, nem oltási igazolványhoz kellene :) Az már megkaptam :)

2021. máj. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!