Hogyan lehet képernyőfotót készíteni a mobilon az oltás ig. app. képéről, ha azt írja ki, hogy nem engedi?
Figyelt kérdés
Csak arra gondoltam, hogy az oltási igazolás app.-on amikor megjelenik a beoltottságot igazoló képernyő, azt elmenteném, hogy olyan helyen is tudjam majd használni, ahol pl. nincsen térerő, vagy bármely más okból nem működik az internet.
(Megpróbáltam másik géppel lefotózni a képernyőt, de teljesen más színű lett.)
Van erre valami megoldás?
#képernyőfotó #oltásigazoló app.
2021. máj. 20. 10:18
2/7 anonim válasza:
Amúgy meg számítógépen Android SDK -t telepíted, majd azon belül AVD -ben egy Android rendszert, és emulátorral elindítód, ott telepíted a védettség igazolás appot, majd az AVD kezelőjében tudsz képet készíteni már róla. :-)
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es nem vagy vicces, mert a kérdésben már eleve kilőttem a másik a másik gépet, mert elszínezi.
2021. máj. 20. 10:26
4/7 anonim válasza:
A legtöbb telefonnál a "hangerő le" és a "képernyő bekapcs" gomb egyszerre lenyomásával.
5/7 A kérdező kommentje:
#2-es köszönöm, kipróbálom.
#4-es kérlek, hogy értelmezd még egyszer a kérdést, mert nem ezt kérdeztem. Köszi.
2021. máj. 20. 10:34
6/7 anonim válasza:
Van egy scrcpy nevű alkalmazás amivel a gépedre lőheted a mobilod kijelzőjét, majd ott lefotózod
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ.
2021. máj. 21. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!