Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows 100%-on pörgeti a...

Omi88 kérdése:

A Windows 100%-on pörgeti a vinyót. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
A legújabb windows 10 frissítés óta (Servicing Stack 10.0.19041.985) ha elkezdem használni a gépet az E meghajtóm amin adatokat tárolok felpörög 100%-ra és használhatatlan lessz a gép. Sehogy nem tudom leállítani csak ha újraindítom a gépet. De ha megint megnyitok valamit a vinyóról vagy letöltök rá valamit újból 100%. A frissítés ami okozza szerintem a hibát az eltávolíthatatlan. És minden driver a legfrissebb. Esetleg ötlet hogy ne kelljen újrarakni a gépet? Attól félek hogy újrateszem megint rákerül ez a frissítés és ott leszek ahol most. Bár én most sem akartam felrakni csak hipp hopp már rajta is volt.

2021. máj. 19. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A Windows Frissítésben megint sikeresen ejtettek új szép HDD gyilkos hibát. :-D

Viszonylag új a hiba, pár helyen már olvastam róla, hogy lemez ellenőrzés teljesen lefogja.

Ezt javasolják: wusa /uninstall /kb:5000802

[link]

2021. máj. 19. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, a KB5003173 -at kell eltávolítani.

wusa /uninstall /kb:5003173

2021. máj. 19. 14:20
 3/4 A kérdező kommentje:
1x már leszedtem az aznapi frissítéseket amit lehetett kivéve a Servicing Stacket de ugyan az maradt sajna :(
2021. máj. 19. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:
az a szép hogy semmit nem csinálok a vinyóval és az írási és olvasási sebesség 0 és 200 Mb/s között ugrál. ez úgy kikészíti a gépemet hogy a windows media player amikor zenét vált eltelik 4-5 másodperc pedig az a C-n can ami SSD. Na mind1. Remélem hamar kijavítják :)
2021. máj. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!