Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPon vagy PCX a jobb számítást...

IPon vagy PCX a jobb számítástechnikai áruház?

Figyelt kérdés
Én személy szerint a PCX-et jobban szeretem, de egy ideje már iPonról rendelek, mert PCX-nél MPL a futár van, és elég sok problémát okoztak nekem az utóbbi 2-3 évben.

2021. máj. 18. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
#10 milyen formában?
2021. máj. 20. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Tehát:

1.: Aki 10*X összeget kiad Y termékért az tényleg agyalágyult, ehhez kétség nem férhet.

2.: Hasonlíts össze csak egy most "divatban lévő" processzort egy néhány évvel ezelőttivel, meglepően tapasztalnád, hogy egyáltalán nem történt akkora hatalmas változás, hogy a 10x-es árkülönbözetet megérje megadni érte. (videokártyák esetén 50x??? Egy normális 8GB-s videokártyát nem tudsz normális áron megvenni.)

3.: Természetesen az eladóknak ez nagyon bejön, hiszen elhanyagolható technikai fejlődést produkálva aranyáron értékesítenek.

4.: Az Apple termékeket meg ne is hozzuk szóba: Steve Jobs-nak (aki az életrajzi könyvében, a halála előtt már volt olyan őszinte és bevallotta, hogy a saját barátját is átb*s.zta, aki persze nem haragudott rá) a véleménye az emberekről kb. az volt: "Az emberek nem tudják mit akarnak, mutassuk meg nekik." Egy zsi.d*ó görény volt az is, aki piszok jól meglovagolta azt az üzleti "portfóliót", hogy az emberek hiúak és szeretnek különbnek látszani másoktól (sznobok).

5.: Engedélyem a nethez ha nem is attól van, akitől neked, de nagyon hasonló! :-)

2021. máj. 20. 10:50
 13/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

te neked milyen probelma halmazaid vannak?

biztos hogy nalad van a gond igy Ubi van Kenobi mestert idezve "gondold at az eleted"

2021. máj. 23. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!