Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPon vagy PCX a jobb számítást...

IPon vagy PCX a jobb számítástechnikai áruház?

Figyelt kérdés
Én személy szerint a PCX-et jobban szeretem, de egy ideje már iPonról rendelek, mert PCX-nél MPL a futár van, és elég sok problémát okoztak nekem az utóbbi 2-3 évben.

2021. máj. 18. 22:27
A kérdező szavazást indított:
iPon
PCX
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
PCX.
2021. máj. 18. 22:42
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Én megnézem az árkülönbséget, és vagy az egyikről vagy a másikról rendelek. Kb. egyformák szerintem. Az iponnak most picit nagyobb a raktárkészlete.
2021. máj. 18. 22:54
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

ipon, mert tőlük vettem anno 248ért rtx3070 gamingx-et.

PCXen nem voltak ilyen karik olcson

2021. máj. 19. 01:09
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Mindig az a jobb, amelyik megbízható bolt és ahol jobb áron kapod a terméket. A két felsorolt közül mindkettő megbízható, az árak az leárazásaiktól függnek.
2021. máj. 19. 07:54
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
#3-nak: Aki egy laptop árát kifizeti egy videokártyára, annak sem sok esze van.
2021. máj. 19. 08:33
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
#5 aki 250 ezerért vesz laptopot 3d modellezésre, játszásra, vagy más, komoly grafikus kapacitást igénylő feladatra, annak sincs sokkal több :)
2021. máj. 19. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

#5 Én 400ezerért vettem videókártyát, játékra 2019-ben.

Attól még, hogy egy ingyenélő szerencsétlenség vagy, mi még arra költhetjük a pénzünket, amire akarjuk.

Gondolom az már akkor egyenesen elborzaszt téged, hogy az egész PC-m másfél millió forintot ér jelenleg.

2021. máj. 19. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#6-nak és #7-nek: Ne haragudjatok, nem tudtam hogy ekkora nagy NULLA emberek is vannak mint "TI", de én sem vagyok tévedhetetlen! :-)

Töllem aztán arra szarjátok el a pénzeteket, amire csak jólesik. Ez mit sem változtat azon a tényen, hogy aki ennyi pénzt kiad egy videokártyára vagy egy számítógépre, azt élve kellene elásni, fejjel lefelé... :-)

De semmi kétség, rengeteg hozzátok hasonló ember van, aki azt hiszi, hogyha minél több pénzt kiad egy számítógépre, annál több esze is lesz... :-) Ők is tévednek! :-)

Szerintem PONT "nektek" találták ki az iMac-eket is:

[link]

Bár így elnézve ez egészen olcsó, a maga 1.3 milliójával... ...nem olyan régen még 6 000 000 Ft volt, ha mindent belepakoltam... :-)

Nevetséges, mint ahogyan azok is, akik megveszik! :-)

2021. máj. 19. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát, amíg te itt irigykedsz meg elásol minket, addig mi élvezzük a kor adta lehetőségek maximumát 🤷‍♂️
2021. máj. 19. 15:07
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Ipon elkezdett trükközni a garanciával. Nekem ez nagyon nem szimpatikus. Kerülendő.
2021. máj. 19. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!