Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Windows 7 miben jobb mint a...

A Windows 7 miben jobb mint a Windows XP és miért ajénljátok vagy nem ajánljkaátok hogy felrakjam XP helyett?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm!
2010. aug. 23. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na ezt a POC-kot se lopják el az eszéért az biztos
2010. aug. 24. 11:34
 12/19 P.O.C. ***** válasza:
0%
Ezek szerint nekem több van abból az említett észből, mint nektek, mert nem szemetelem tele a Windows 7-emet, és minden tökéletesen működik. Ami meg mégsem működne, ami egyre ritkább, arra meg ott van a Windows 7 XP módja, vagy maga natív Windows XP rendszer. Mert tudod, akinek esze van nem, csak egy rendszert tart a gépén, mert akkor csak rá tud támaszkodni. Nekem van Ubuntu Linux, Windows XP és Windows 7. És mióta PC-zek, sosem volt még olyan hogy csak egy rendszer volt a gépemen. Ennyit erről okostojás. :P
2010. aug. 24. 11:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Most nevesszetekmár össze ..xD csak válaszoljatok egyértelműen most akkor felrakjam vagy ne mer nekem amit írtatok az minimum kínai !! xD apám árt ezekez de ő leszarja azér írtam ide ... (najó mongyuk egykét dolgot értettem de nagyrésze homályos..!!)
2010. aug. 26. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:

Xp a legjobb,főleg ha már megszoktad...

ha csak netezésre képszerkesztésre kell akkor visztobt tedd fel a win 7 et ;)

2010. aug. 26. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha csak sima netezésre, akkor mindenképp Ubuntu-t!:D Mert hát Windózon könnyű netezés közbe vírust beszedni, míg Ubuntu-n gyakorlatilag lehetetlen:D
2010. aug. 26. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
aki a múltba akar élni az használón XP de én jobban szettek a jövőbe élni én ki jövete lota használom és nekem semmibajom nincs vele
2010. aug. 26. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Az XP-t felejtsd el szerintem, ha a Win7-hez elég a géped.

Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért ragaszkodnak annyian egy 10 éves operációs rendszerhez! Elavult, több benne a biztonsági hiba, könnyebben támadható, jóval kevesebb hardvert ismer fel driver telepítése nélkül, rosszabb a memóriakezelése és energiagazdálkodása, stb, stb.

64 bites Win7-et használok a megjelenése óta és nem volt olyan feladat, amit XP-n meg tudtam csinálni, de ezen nem. Régebbi játékokat is gond nélkül tudom futtatni.

Ami pedig a kódekeket illeti: K-Lite Codec Pack (vagy esetleg CCP). Aki mást telepít fel (főleg Ace Mega) az meg is érdemli, ha tönkre megy a rendszer. Ezt is csak videószerkesztéshez kell felrakni. Én a KMPayer vagy a Media Payer Classic Home Cinema lejátszót szoktam telepíteni és még nem találkoztam olyan filmmel, amit nem tudtam volna lejátszani.

2010. aug. 26. 19:49
 18/19 anonim ***** válasza:
a win7 meg javítja vírus esetén magát ilyet tud a XP mert szerintem nem.
2010. aug. 26. 19:50
 19/19 anonim ***** válasza:
én média player hasznok kódekek nélkül meg egy vlc
2010. aug. 26. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!