A Windows 7 miben jobb mint a Windows XP és miért ajénljátok vagy nem ajánljkaátok hogy felrakjam XP helyett?
Xp a legjobb,főleg ha már megszoktad...
ha csak netezésre képszerkesztésre kell akkor visztobt tedd fel a win 7 et ;)
Az XP-t felejtsd el szerintem, ha a Win7-hez elég a géped.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért ragaszkodnak annyian egy 10 éves operációs rendszerhez! Elavult, több benne a biztonsági hiba, könnyebben támadható, jóval kevesebb hardvert ismer fel driver telepítése nélkül, rosszabb a memóriakezelése és energiagazdálkodása, stb, stb.
64 bites Win7-et használok a megjelenése óta és nem volt olyan feladat, amit XP-n meg tudtam csinálni, de ezen nem. Régebbi játékokat is gond nélkül tudom futtatni.
Ami pedig a kódekeket illeti: K-Lite Codec Pack (vagy esetleg CCP). Aki mást telepít fel (főleg Ace Mega) az meg is érdemli, ha tönkre megy a rendszer. Ezt is csak videószerkesztéshez kell felrakni. Én a KMPayer vagy a Media Payer Classic Home Cinema lejátszót szoktam telepíteni és még nem találkoztam olyan filmmel, amit nem tudtam volna lejátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!