A Windows 7 miben jobb mint a Windows XP és miért ajénljátok vagy nem ajánljkaátok hogy felrakjam XP helyett?
DirectX 10, 11 támogatás! Persze ha nem vagy nagy játékos akkor ezeket mellőzni tudod.
Ezen felül a 7 sokkal biztonságosabb. Továbbá a 7-nek a 64-bites változata teljes támogatottsággal bír, de ha nincs legalább 4 Gb memória a gépedben, akkor ez is hanyagolható. Ha ezeket, meg a csili - vili felhasználófelületet leszámítjuk az XP is ugyan azt tudja ingyenes programokkal felturbózva.
2 napja lecseréltem az XP-t Win7-re.
Azóta küszködök és káromkodok egyfolytában. Ami simán gond nélkül ment xpén az itt szinte elképzelhetetlen. Ez nem jó ! Nincs 2 napja wifim,a fülest hiába dugom a jackba meg se nyikkan,a gif képek le vannak fagyva, minden rosszabb lett rajta mint xpén volt. Én tudom,hogy az xp felett eljárt az idő, és az új (win7) mindig leváltja a régit ,de ez akkor is rossz. Aki teheti ne siesse el a cserét.
Miután feltelepítetted a Windows 7-et, talán nem kellett volna telenyomni az inkompatibilis szar programjaiddal, driver -eiddel, meg mindenféle kétes hírű kodek pack -al.
Érdekes, én vettem a fáradságot megkeresni a gépemhez a legújabb Windows 7 kompatibilis drriver-eket, és a használt szoftvereim legújabb változatát, és minden működik mint az óramű.
Ezen kívül fel kéne végre nőni, és elszabadulni a kodek pack-ok világából, a készítők már a Vista megjelenése óta nem tudtak egy normálisat csinálni, legyen az bármilyen release. Használj olyan lejátszókat amik beépítve tartalmazzák a codekeket (VLC, KMP, GOM Media Player, stb..), és nem lesznek lefagyott gif -jeid sem.
Én is most raktam vissza az xpt.Én is vagyis mi is átkoztuk eleget a 7est.
Külsőre szép úgy ahogy de amúgy..
Nekem sem jött be röviden ennyi.. :)
P.O.C. sajnos vannak olyan filmek amit egy lejátszó se visz codec nélkül.. sokkal találkoztam és találkozom is.És ami kell minimum pár db kodek az kell.
Film össze rakáshoz is kell,másképp felejtős..Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!