Mennyibe kerül körülbelül egy windows 10 operációs rendszer feltelepítése?
Figyelt kérdés
Laptopra szeretném, mert linux van rajta. Egyébként lehet jól gondolom? Nincs semmi akadálya?2021. máj. 12. 06:31
1/7 P.O.C. válasza:
Jó gondolod, de ezért én egy fillért nem adnák senkinek. Egy óvodás is fel tudja már telepíteni, olyan egyszerű. Sőt már driverezni sem kell, mint a régi időkben, mert a Windows 10 már a hardverek 99% -át feltelepíti a Windows Update -ről.
2/7 anonim válasza:
A telepítés ingyenes. Csak leszeded pendrivera a microsoft oldaláról, és megcsinálja magának a bootolható meghajtót.
Telepíted
Aktiválást vagy megoldod okosba' aktivátorral,
vagy veszel egy legális OEM használt kulcsot kb 3-6 ezerért.
3/7 anonim válasza:
A környéken a szervízek 4-10000 Ft körül csinálják. De ez csak a telepítés. Ettől még nem lesz aktíválva a windowsod.
Amúgy tényleg érdemes magadnak megcsinálni. El nem rontassz semmit, legfeljebb többször próbálkozol.
4/7 anonim válasza:
Azért el lehet rontani, ha teljesen amatőr az ember :D de nem egy agysebészet a windows telepítése, főleg mstoolsal csinálsz egy bootable pendrivet.
Amúgy szervízben 10-ért csinálták és aktiválták is nekem anno.
5/7 anonim válasza:
Úgy értettem hogy a gép nem fog fizikálisan tönkremenni... Anyagi kár nem keletkezik. Csak lehet előlről kezdeni a telepítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!