Tegnapi nap folyaman vettem egy uj szamitogepet, viszont nem hiszem hogy kaptam hozza windows rendszert, azt hogy tudom majd feltelepiteni egy teljesen ures gepre?
A Google elég értelmes válasz, mert ott meg van minden :D Habár elég egyedi a probléma, mert a legtöbb esetben, akik számítógépet vásárolnak, tisztában vannak vele, hogy azt oprendszerrel, vagy anélkül vásárolták.
Hogy ezentúl mégis hogy tudod feltelepíteni a Windowst egy üres gépre?
Hát vagy úgy, hogy összetákolsz valamit, ami szar lesz, vagy szólsz egy szakembernek, aki 3-5ezerért feltelepíti szívesen.
„Na gondoltam hogy egybol a google 😆 ...”
Hát, bocs, de ez az az eset, amikor a Google emlegetése garantáltan nem trollkodás. Szó nincs arról hogy a tizenhetedik találati oldal tartalmazna valami utalást, ha elég szemfüles vagy észrevenni. Az internet rogyásig van a részletes videókkal és leírásokkal, még csak különösen fifikás keresőkifejezésekkel sem kell bűvészkedned:
Mi a gond..?
Nincs Elmü előfizetésed?
Nincs pendriveod?
Nincs DVD?
Nincs másik elérhető PC amin megcsinálod a telepítőt?
Mi nincs? Mi hátráltat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!