Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan jelentkezzek be Xboxba?...

Hogyan jelentkezzek be Xboxba? Tőbb lent.

Figyelt kérdés
Tehát, pár évvel ezelőtt kaptam egy xbox 360-t és jatszottam vele egy kis ideig aztán elrakram. Most ujra elővettem csak úgy es, azt írja ki hogy ki vagyok jelentkezve pedig akkor meg ugye be voltam mielőtt elraktam. Nos, igy nem nagyon tudom él vezni a játekokat mert azt írja ki hovy fríssíteni kell de nem engedi hogy frissítsem(xd). Egy új profilt se tudok csinalni mert azt sem engedi, pedig egyébkent nagyon erős a wifi hálozatubk tehát nem azzal van a baj. Valki tud segiteni?

2021. máj. 8. 12:32
A kérdező szavazást indított:
xbox
360
xbox360
pls
2 szavazat
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Ha nem vagy biztos abban hogy megfelelő a Wi-Fi kapcsolat. Kösd össze kábelesen.

Amúgy meg én a helyedben felhívnám a Supportjukat: [link]

Feltéve ha nem hack -elt RGH -s cucc.

2021. máj. 8. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem kalóz a gép akkor kellene legalább frissítenie. Illetve a legeslegrégebbi (fat) X360okon lehet nincs rajta hely. Legalább 128MB kell ha jól emlékszem. Az újabb S és E modellekben van annyi belső memória mindenképp.

Ha nagyon sokáig nem lépsz be egy gépről a profiloddal akkor kérni szokta a jelszót.

2021. máj. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!