Az alábbi konfiguráció elegendő bizonyos játékok futtatására?
Elsősorban kiszeretném hangsúlyozni, hogy nem FHD-ban szeretnék játszani, Nekem megteszi 720P-be is, sőőőt...
Nem szeretnék bivalyerős PC-t, Ps4-en játszok...
De van 2 játék ami miatt gépvásárlás előtt állok, de őszinte leszek...nem akarok sokat fizetni érte, ahogy mondtam konzolos vagyok, ez csak mellékesen kell..
Egy az Euro Truck Simulator 2 miatt, illetve a Gta V (Online/RP) lenne a cél ezzel a konfiggal. Kérlek, normálisan lehetőleg, ellátnátok tanáccsal, hogy ildomos-e megvennem, futnának e megfelelően, élvezhetően a játékok?
Processzor Core I5 2500 4x3300MHz 2 mag, 4 szál
Chipset Intel
Memória 4GB DDR3 (bővítem 12gb ddr3-ra)
Merevlemez 1TB HDD
Optika DVD olvasó
Grafikus kártya Intel HD 2000 (Bővítem Asus GeForce GT1030 2gb-ra)
Alaplap DELL Gx790 (s1155)
PCI-E foglalat 1db 16x / 1db 1x
Sata / IDE 4 / -
PCI Slot 1
Ps2 / USB 2 / 8
Com / Lpt 1 /
Tesztet néztem a kártyáról, ott probléma mentesen ment 720p-ben 60+ FPS-ben a GTA V, sőt 900p-ben is közepes beállítás mellett.
Gépigény oldalon pedig összevetésnél is tökéletes volt, de lévén mivel oldal, Ti pedig emberek...a Ti szavatokra jobban adok!
S a végén ez lett mindenből:
A gép pontos adatai:
Intel Core i5-2500 4x3.7GHz processzor
ASUS P8P67-M alaplap
8GB DDR3 RAM (DDR3-1333)
Új Hikvision HS-SSD-C100 120GB SSD
Seagate 1TB SATA III HDD
Palit GTX 560 Ti 1GB VGA
LG SATA DVD író
Realtek ALC887 hangkártya
500W Táp
2db USB2 elöl, 2db USB3 és 4db USB2 hátul, eSATA stb..
Későbbiekben talán egy Gt1030-ast veszek bele, de ahogy elnéztem alapon erre a 2-re megteszi így is. 50.000-, holnap jön délután itt helyben vásárolt. :)
Mégegyszer köszönöm Mindenkinek a segítséget! :)
Nem, nem bírja. Ezek amiket netről lehet rendelni, jogos volt a felvetésetek, ugyanis 240w köruliek. Így letettem róla.
Itt ahol élek, felvettem a kapcsolatot egy emberkével akinek a szakmája is ez, de alapból épitget gépeket eladásra, így vele sikerult megegyezni. Tehát erősebb a táp, mint amit így előszr szerettem volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!