Az alábbi konfiguráció alkalmas GTA V (egyben Online/RP) futtatására?
- Intel Core i5-4400 3,1 - 3,3Ghz CPU
- Intel G43 Express chipset
- 8GB DDR3 1333Mhz RAM
- 500GB SATA3 7200rpm HDD
- DVD író SATA
- USB 3.0 csatlakozó
- Integrált Intel HD 4600 VGA
- Broadcom 10/100/1000 LAN
- 1x LP PCIe x16, 1x LP PCI
- 1x DisplayPort, Audio/MIC
Igazából Ps4 felhasználó vagyok, de szeretnék egy úgymond alapgépet is be iktatni a repertoárba, mellyel a fent említett játékkal szeretnék játszani, illetve ETS2-vel (Euro Truck Simulator 2).
Sajnos a számtech-es perifériákról keveset tudok, szinte semmit, s bár megnéztem a 2 játék gépigényét elvilegesen elfut ez alatt a konfig. alatt. Mindenesetre szeretném a Ti véleményeteket is kérni, kik jobban tudjátok ezeket a dolgokat.
Természetesen a későbbiekben szeretnék egy "erősebb" videókártyát beiktatni, amit néztem a(z) a MSI/Gigabyte GT 710 (2gb) kártya (20.000Ft), illetve a Zotac Geforce GT 730 (4gb) (34.000Ft).
Itt gondolom a PCI-e foglaltba mindegyik passzol?!
Elnézést kérek a sok fölös kérdésért, de csak rátok tudok e témában hagyatkozni!
Esetleg ez? :
Processzor AMD A4 8350 2x3500MHz FM2
Chipset AMD A78 FCH
Memória 8GB DDR3
Merevlemez 500GB HDD
Optika DVD olvasó
Grafikus kártya AMD R5 2GB APU
Alaplap HP 705 G2 (FM2+)
PCI-E foglalat 2db 16x / 2db 1x
2 magos AMD PC játékra is! USB3.0!
2x3500MHz-es processzorral, 8GB DDR3-as memóriával, 500GB-os merevlemezzel kitűnően alkalmas játékok futtatására is!
AMD R5 APU Max 2GB beépített videokártyával! PCI-e foglalatos videokártyával bővíthető. Jelenlegi konfigurációjában is alkalmas játékra!
Játékok magas/közepes grafikai beállításokkal pl: GTA V, The Elder Scrolls V, Max Payne 3, Far Cry 3, Tomb Raider, Crysis 3, Batman: Arkham Origins, War Thunder...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!