Videokártya vásárláshoz milyen oldalakat javasoltok?
Hardverapró nagyon jó. Vaterán valamiért nincsenek sajnos.
Facebook és jófogás meg akkora lutri, tele csalókkal... fb keresője ráadásul egy nagy 💩
ilyen RX580 szintet lőttem be, de hogy most már a 4GB váltouat is ilyen 80-90 ezer... ennyit nem tudok rászánni 😕 GTX970-ek voltak jó árban, de az is.. annyival olcsóbb csak az rx-nél, mint amennyivel gyengébb. RX480 szintén. 470-570-et nem akarok. 1060 meg a 3GB VRAM-jával nem túl biztató egy olyan korban, amikor a 4 is kevés kezd lenni, illetve mellé nem olcsóbb, se nem jobb az rx580-nál.
Meg vagyok lőve. Kéne valami olcsóbb megoldás, de már a használtpiacon sincs semmi a szokásos oldalakon 😕
Valakinek javaslat hol lehetne találni még valami értelmeset? Kínait kizárnám... esetleg ha valódi eu raktár, és 10 napon belül megjön.
1060 6 gb-ost láttam 100k-ért
580 4 gb-ost 85-be nitro +
Hardverapró a legjobb erre a célra. Én 75 be vettem rx 580 4gb-ot januárban :D most 10kval drágább. érdemes nézegetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!