Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan lehetőség/beállítás...

Van olyan lehetőség/beállítás Facebookon, hogy csakis az ismerősök küldhetnek nekem üzenetet?

Figyelt kérdés

Kezd az agyamra menni, hogy minden féle hülyeséggel rámírnak az emberek. Úgy értem reklámoznak dolgokat (ami egyáltalán nem érdekel), de olyan is van, hogy beteg dolgokat küldözgetnek. Természetesen vad idegenektől beszélek, sokuk valószínűleg álprofilt használ.

Nem lehet olyat csinálni, hogy beállítom azt, csak csakis ismerősök küldhetnek nekem üzenetet?

2021. ápr. 21. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nincs ilyen lehetőség.

2021. ápr. 21. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia,

Igen, sajnos éreztem. Közben olvasgattam is és látom, hogy egyébként volt anno, de egy ideje (pár éve) megszűnt. Hát szuper.

2021. ápr. 21. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Akartam írni, hogy volt ilyen. Szomorú, hogy megszűnt. Cserébe jól működik az engedélykérés mód. Ha nem tetszik, hogy írt valaki, egyszerűen.csak.törlöd vagy ignorálod
2021. ápr. 21. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm. Elég sajnálatos...

Igen, azt szoktam csinálni velük.

2021. ápr. 21. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!