Mindenhol megjelenő "gépelési vonal"? o.O
Bocsánatot kérek az informatikusoktól, de nem tudom, hogy mi a hivatalos neve annak a függőleges vonalnak ami gépeléskor villog a sor végén mindig.
Mindenesetre az a problémám, hogy mostanában mindenhol megjelenik ez a kis 'kurzor csík' vagy mi, még ott is ahol nincsen semmi szöveg.
Szinte akárhova kattintok, ott megjelenik mintha gépelni akarnék oda valamit. Pl.: Amikor megnyitom a Shakes & Fidget-et akkor amikor rákattintok a "FOGADÓ" fülre akkor ott ahova kattintottam mondjuk a G és az A betű között elkezd villogni ez a kis vonal. Vagy youtube-ozás közben a videó címére amikor rákattintok akkor ott is ugyanúgy.
Ez mitől lehet?
Elállítottam volna véletlen valamit?
Én még nem találkoztam ilyennel, pár tipp, de lehet hogy valaki tud jobbat mondani:
-Szövegfelolvasó program van/volt telepítve?
-Ha csökkentett módban indítod el a windowst, akkor is fennáll a jelenség?
-És a szokásos: Vírusirtó van, működik? Esetleg este mehetne egy indításkori ellenőrzés ha támogatja a vírusirtó, ha nem akkor egy sima rendszerellenőrzés.
-Kukkants rá erre:
Ez csak edge-ben, de hátha van valami köze hozzá.
Bár most hogy utánanéztem, nem hiszem hogy vírus. Az windows eldugott beállításaival nem vagyok képben, hátha valakinek ismerős.
Zsír, Köszönöm szépen! :D
Tényleg az F7 volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!