Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mióta a Google élére indiai...

Mióta a Google élére indiai vezetés került, és így durván megnövekedett az indiai fejlesztők száma is a cégnél, gyakorlatilag indiai/paki vállalattá vált ami az usában van bejegyezve, ti is azt veszitek észre hogy a minőség nem olyan mint régebben?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre hogy sok Google termék minősége durván zuhan, gondolok itt a hibák mennyiségére, és főleg az erőforrásigény elképesztő növekedésére, ami mellett képességeiben való fejlődés nem, vagy kevés tapasztalható.

Ezután kezdett az a dolog is, hogy a Google kitalál valami világmegváltó dolgot, amit hypeol pár évig, aztán egyszer csak elkaszál.

És ott túlzott megfigyelési téma is ezután harapózott el.

Egyre többen látják hogy a Google régi "dont be evil" mottója, annyiban változott, hogy a "dont" kikerült belőle. És a Google gyakorlatilag az új Microsoft lett.

2021. ápr. 18. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Még nem vettem észre, de ha így van, akkor valószínűleg hamarosan észre fogom venni. Aki szakmabeli, az tudja, hogy az indiaiak a legrosszabb fejlesztők a világon.
2021. ápr. 18. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Én már évek óta észrevettem. Androidnál például látszik hogy igazából értékelhető újítások nem nagyon vannak benne, viszont a memória igénye elképesztően emelkedik, ahogy a Google és a Facebook alkalmazásoké is, na meg szinte mindenhol, hiszen mindenhol terjednek az indiai "youtube programming tutorial" fejlesztők.

Mert olcsóak és gyorsan összetalálkoznak valamit, ami igaz hogy nem hatékony és nem jól működik, de nem is ez a menedzsment célja.

Durva elképzelni hogy néhány évvel ezelőtt, 1 giga rammal ellátott telefonnal csináltam ugyanazt amit ma is. Viszont a mai androiddal, és mai verziójú alkalmazásokkal 4 giga ram alatti telefont nem is érdemes venni, mert szenvedés lesz. Igaz régebben nem volt annyi emoji, amit kéretlenül feldobál, arcomba tol, de jó is volt úgy...

2021. ápr. 18. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A Killed by Google, Google Cemetery ( [link] , [link] ) és hasonló oldalak listázzák a nagyobb, Google által hátrahagyott projekteket, nekem nem úgy tűnik, hogy most pörgött volna fel ez a trend, szinte minden évben volt egy tucat félbehagyott vállalkozásuk.

Azt meg pláne nem értem, hogy miféle minőségről lehetett beszélni régen - pontosabbak lettek volna a Google keresések, vagy mi?

2021. ápr. 18. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!