Milyen notebookot ajánlanátok 200 ezer Ft. körül?
Majdnem 2 éve vettem egy Asus X543UA-Dm1716 Silver notebookot 150 ezerért. Azonban fél éve a jobb oldali zsanér kitört és a kijelző sarkát is elengedte. A felső burkolat cserélve lett a garancia keretén belül. Viszont most ugyanez áll fent, ezúttal a bal oldalon, pedig szabályosan használom, mindig óvatosan nyitom fel és le...Rendkívül gyenge az anyag minősége, amit nagyon sajnálok, mert a laptoppal meg vagyok elégedve, ami a specifikációkat illeti.
Szeretnék venni egy másik gépet, a lényeg a jó anyagminőség. 200 ezer Ft. környékén vannak már ilyenek? Fontos lenne még a jó akksi, 3 cellás legalább és egy ritkaság, amit ma már alig találok, az pedig az Dvd lejátszó. Tudom, hogy már idejétmúlt, de rengeteg CD/DVD-m van még, ezért lenne jó, ha van benne.
Az Asuson kívül melyik megbízható márka még? HP? Lenovo? Dell? Ezeken belül melyik széria?
Köszönöm előre is!
hasznaltpiacon nezz, akar arkeretedig is ha szukseges
uzelti laptopot olyant tehat ami strapabiro, a legtobb nehez is egyben de legalabb erosfelepitesuek
ilyen osszegig normalis teljesitmenyt is nyujtanak
ujonan szerintem felejtsd el, de kicsit lehet ranezek a mostani kinalatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!