Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen notebookot ajánlanátok...

Milyen notebookot ajánlanátok 200 ezer Ft. körül?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 éve vettem egy Asus X543UA-Dm1716 Silver notebookot 150 ezerért. Azonban fél éve a jobb oldali zsanér kitört és a kijelző sarkát is elengedte. A felső burkolat cserélve lett a garancia keretén belül. Viszont most ugyanez áll fent, ezúttal a bal oldalon, pedig szabályosan használom, mindig óvatosan nyitom fel és le...Rendkívül gyenge az anyag minősége, amit nagyon sajnálok, mert a laptoppal meg vagyok elégedve, ami a specifikációkat illeti.

Szeretnék venni egy másik gépet, a lényeg a jó anyagminőség. 200 ezer Ft. környékén vannak már ilyenek? Fontos lenne még a jó akksi, 3 cellás legalább és egy ritkaság, amit ma már alig találok, az pedig az Dvd lejátszó. Tudom, hogy már idejétmúlt, de rengeteg CD/DVD-m van még, ezért lenne jó, ha van benne.

Az Asuson kívül melyik megbízható márka még? HP? Lenovo? Dell? Ezeken belül melyik széria?

Köszönöm előre is!

2021. ápr. 17. 13:52
 1/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hasznaltpiacon nezz, akar arkeretedig is ha szukseges

uzelti laptopot olyant tehat ami strapabiro, a legtobb nehez is egyben de legalabb erosfelepitesuek

ilyen osszegig normalis teljesitmenyt is nyujtanak

ujonan szerintem felejtsd el, de kicsit lehet ranezek a mostani kinalatokra

2021. ápr. 17. 17:08
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pl. :

[link]

[link]

[link]

[link]

netan:

regebbi es gyengebb teljesitmenyu

[link]

2021. ápr. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!