Egy jó notebookot keresek, ami birja is az új játékokat, és netezésre, jó kis video kártyával, maximum 150 ezer körül ha valaki tud irja már le tipust, gyártot vagy rendelési oldalt? Elöre is kösszönöm .
1. 150-ért nem találsz játékra valót (olyat talán igen, amin alacsony-közepesen elfut egy CoD MW2) - max használtan.
2. A notebookot nem játékra találták fel, ezért is gyengébb egy asztali gépnél.
Ha játszani akarsz, inkább vegyél asztali gépet. ;)
De írok notebookot is, hogy senki ne gondolja feleslegesnek a válaszomat: Egy viszonylag jó notebook 150-ért egy Asus K70IJ-TY118, itt egy link: [link]
2. vagyok
"core 2 duo 2.2 ghz es proci, ddr3 as 4gb ram, és 512 es video kártya" alacsony-közepes, esetleg közepes beállításokon vinné az új játékokat, vagy épphogy elindulnának alacsony beállításokon.
Nem tudom, hogy ugyanolyan jó-e, de biztosan nem egy rossz márka.
Több ismerősöm és én is használjuk ezt az oldalt, eddig egyikünknek se volt baja se az oldallal, se a rendelésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!