Cider borult a laptopomra, mit csináljak?
Ilyenre nincs garancia
És nem feleslegesen néznék át, tuti találnának valami hibát.
Az más kérdés, hogy javítani nem nagyon lehet a laptopok legtöbb alkatrészét csak cserélni.
A Cider pedig a továbbiakban is gondot fog okozni, mert az alkatrészeket korrodálja. Majd néhány hét múlva elkezd tönkremennie ez meg az a gépben.
Javaslom minden fontos adatod mentéséről mielőbb gondoskodj!
Legközelebb meg majd talán ne a laptopo felett igyál.
(mielőtt megkapom hogy milyen okos vagyok: én Soproni sört borítottam rá a laptopra kb 10 éve.... akkor 25 ezerbe került a bill csere. A touchpad gombjai azóta is ragadnak :D)
"Valamint, ha lenne garanciám, ilyenért kicserélnék?"
A garancia nem arról szól, hogy ha bármi baromságot csinálsz a géppel, akkor ingyen megcsinálják. A garancia lényege az, hogy garantálják, hogy a vásárolt eszköz gyárilag működőképes. Akkor van lehetőséged érvényesíteni a garanciát, ha a hiba a gyártás során keletkezett. Erre vállal garanciát a gyártó, és nem arra, ha megkínálod almaborral a notit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!