Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ugye ezért nem szólnak egy...

Ugye ezért nem szólnak egy szót sem?

Figyelt kérdés

Ha egy facebook-oldalon röhögő smileyval reagálok valamire, ami egyébként egyáltalán nem vicces, akkor ugye azért nem szólnak meg nem lesz belőle botrány?

Egy romantikus versről lenne szó, amit valaki olyan írt, akit ismerek és feltették egy facebook oldalra. Én meg tennék egy röhögő smileyt. Nem a vers témája miatt és nem az oldal miatt, hanem csak azért, mert attól az illetőtől mindig mindenki el van ájulva, akármiről is van szó, pedig valójában nárcisztikus és nagyon túlértékeli magát és mások is őt.

Persze sajnos ez senkinek nem tűnik fel, aki közelről ismeri, akik meg számára idegenek vagy távolról ismerik, azon emberek véleménye meg nincs rá hatással.

Tudom, hogy nem egy röhögő smiley miatt fognak rájönni az emberek az igazságra, de elvileg gondolom jogom van olyan smileyt tenni oda, amilyet akarok. Azért vannak a smileyk. Meg végülis ez csak smiley.

Ugye az oldal, aki felrakta a versét, ugye az nem fog velem kötözködni egy smiley miatt? Van elég sok bejegyzésük, csak nem foglalkoznak ilyen apróságokkal.

Az illető pedig, akié a vers, fogja látni az én röhögő smileymat, kap róla értesítést ha kommentált a bejegyzéshez?

2021. ápr. 14. 10:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A többség nem őt védte. Ők arra mutattak rá,hogy amit csinálsz az gyerekes és eléggé megkeseredett.

Én is ismerek egy embert aki agyon van sztárolva a semmire,sose szerettem. Tudod mit csinálok? Leszarom őt,eszembe se jutott volna ha nem látom meg ezt a kérdést.

Nárcisztikus és túlértékelt? És? Ártott valakinek? Ha nem akkor szard le te is, foglalkozz saját magaddal és a hozzád közelálló személyekkel.

2021. ápr. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!