Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ugye ezért nem szólnak egy...

Ugye ezért nem szólnak egy szót sem?

Figyelt kérdés

Ha egy facebook-oldalon röhögő smileyval reagálok valamire, ami egyébként egyáltalán nem vicces, akkor ugye azért nem szólnak meg nem lesz belőle botrány?

Egy romantikus versről lenne szó, amit valaki olyan írt, akit ismerek és feltették egy facebook oldalra. Én meg tennék egy röhögő smileyt. Nem a vers témája miatt és nem az oldal miatt, hanem csak azért, mert attól az illetőtől mindig mindenki el van ájulva, akármiről is van szó, pedig valójában nárcisztikus és nagyon túlértékeli magát és mások is őt.

Persze sajnos ez senkinek nem tűnik fel, aki közelről ismeri, akik meg számára idegenek vagy távolról ismerik, azon emberek véleménye meg nincs rá hatással.

Tudom, hogy nem egy röhögő smiley miatt fognak rájönni az emberek az igazságra, de elvileg gondolom jogom van olyan smileyt tenni oda, amilyet akarok. Azért vannak a smileyk. Meg végülis ez csak smiley.

Ugye az oldal, aki felrakta a versét, ugye az nem fog velem kötözködni egy smiley miatt? Van elég sok bejegyzésük, csak nem foglalkoznak ilyen apróságokkal.

Az illető pedig, akié a vers, fogja látni az én röhögő smileymat, kap róla értesítést ha kommentált a bejegyzéshez?

2021. ápr. 14. 10:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Joga van kötözködni veled, felveheti a kapcsolatot, ha erre van lehetősége.

Legjobb megoldás persze egyszerűen csak az, hogy módosítod a reakciódat, el is távolíthatod.

A posztnál láthatod, hogy ki láthatja. Ha zárt csoportban került megosztásra, akkor valszeg csak a csoport tagjai, így a versíró is látja.

Most nem tudom hogy van, de földgömb ikon jelezte, ha teljesen nyilvános a megosztás. Tehát a reakciókat az láthatja, aki a megosztást is.

Szóval bazira nem értem miért aggodalmaskodsz ezen... mindenki félrenyomhat ezen a xar fb-n bármit. Ha nem tetszik, amit csináltál, akkor meg módosíthatod, és ennyi.

Illetve kizártnak tartom, hogy ilyen miatt valaki negatívan állna hozzás. Inkább csak értetlenül.

Túlgondolod ezt a facebook dolgot. Nagyrészt senki le se xarja a másikat ott sem, pont úgy, mint a való életben. A véleményeden meg van egy barna folt, valaki le💩ta... csak hogy egy jó fb okádék kommentet idézzek.

2021. ápr. 14. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk, az emberek gondolatait és reakcióit nem lehet számítástechnikai eszközökkel pontosan előrejelezni. ;)

Amúgy meg ha ennyire félsz a válaszreakciótól, talán lehet, hogy nem kéne leállnod kötekedni. Akkor sem, ha egyébként lehet, hogy igazad van vele kapcsolatban. De még ha igazad is van, te pedig alattomos és irigy van, ami semmiben nem jobb egy nárcisztikus személyiségnél.

Most komolyan kérdezem: miért nem tudsz inkább a saját életeddel foglalkozni? Inkább dolgozz azon, hogy te is valamiben népszerű és elismert legyél.

Ráadásul egy rémesen szubjektív dologról beszélünk. Az, hogy melyik vers jó, és melyik nem, nem egy objektíven mérhető dolog.

Szóval: kevesebb irigységet, és kevesebb rosszindulatot!

2021. ápr. 14. 12:59
 3/11 A kérdező kommentje:

Most komolyan kérdezem: miért nem tudsz inkább a saját életeddel foglalkozni? Inkább dolgozz azon, hogy te is valamiben népszerű és elismert legyél.

Csak hogy erre reagáljak, már sikerült elérnem, amiről te beszélsz, nem azért foglalkozok vele, mert nekem semmi se jön össze, hanem mert egy nárcisztikus nem normális az illető és megérdemelné, hogy ne csak azt lássa, mindenki mennyire isteníti.

2021. ápr. 14. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

"nem azért foglalkozok vele"

De.

Normális, ép elméjű ember nem rugózna ennyit azon, mert valaki verse tetszik az ismerőseinek.

2021. ápr. 14. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

"hanem mert egy nárcisztikus nem normális az illető "

Khm... itt a "nem normális" jelző nem igazán rá illik.

De ha ennyire rossznak tartod a verseit, akkor inkább miért nem beszélgetsz el vele szakmailag? Miért nem világítasz rá, hogy mely irodalmi eszközök nem illenek az adott környezetbe?

Ja, mert te sem vagy képes még olyat sem alkotni, és nincs is benned annyi gerinc, hogy felvállald a véleményedet?

Értelek.

Tényleg nem vele van a baj.

2021. ápr. 14. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha valakit (költőt, szobrászt, bárkit) kineveted a munkája miatt azzal a megvetésedet fejezed ki irányában.. Mivel ez illetlenség ne számíts sok jóra. Lehet letilt, aztán panaszkodhatsz.
2021. ápr. 14. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez a dedós kategória, annak is a gagyibb fajtája.
2021. ápr. 14. 13:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Ne is haragudj, de ezek alapján miért alkotsz rólam véleményt? Nem is ismered azt az embert és engem sem.

Én képes vagyok olyat alkotni mint ő, de minek fényezzem magam. Ő értékeli túl magát.

Én 5 nyelven tanultam, ő 3. Nekem 3 felsőfokúm van, neki 1.

Nekem 2 év alatt lett 13 publikációm, neki 13 publikáció 5 év alatt jött össze.

Nemrég dicsekedett el, hogy felvették egy céghez dolgozni, de amúgy csak protekcióval, mert ott dolgozik egy haverja, különben fel se vették volna. Igen, biztos nagyon tehetséges akkor. Minden bizonnyal. :D

A PhD-ra sem vették fel oda ahova menni akart, pedig 2x is felvételizett, szóval ennyit a képességeiről.

Az ő ismeretségei érdekkapcsolatok, arra jók neki az emberek, hogy haszna legyen belőlük, ezzel szemben én várok senkitől semmit és nem a hasznom határozza meg, hogy milyen a kapcsolatom egy személlyel.

Nem én szerénykedek pózolós képek mellett, hogy ugyan már nem is vagyok szép, hanem ő. Ha nekem valaki azt mondja, szép vagyok, akkor megköszönöm és kész, nem kezdek álszerénykedni.

És nem én használok ki belém szerelmes pasikat, hanem ő. Én nem játszok más érzéseivel.

Nem én káromkodok úgy mint egy alpári, hanem ő. Hadd ne írjak konkrétumot.

Mikor meg angolul nem tudott rendesen megtanulni, a tanárt szidta, pedig nem a tanár hibája, nem megy neki és kész. Csak nem tudja elfogadni, hogy nem mindenkinek megy minden. Nyilván magában nem keresi a hibát, csak másban.

Amikor valaki kijavítja, amit csinál vagy ír, mert valamiért nem jó, rosszul dolgozott, akkor megsértődik, pedig nem neki van a témából doktorija, hanem a másik félnek.

Amúgy meg nagyon kedves tőled, hogy egy kérdés miatt te már azt hiszed, hogy mindkettőnket ismersz és egyetlen helyzetből le akarsz vonni következtetést. Azért ez erősen túlzás. Én rólad egy rossz szót sem mondtam, nem tudom milyen jogon piszkálsz.

2021. ápr. 14. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Javaslom kezeltesd ki magad a felsőbbrendűségi komplexusból..

(sajnos manapság gyakori betegség)

2021. ápr. 14. 13:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Inkább neki kellene magát kikezeltetni belőle. Én nem akartam kettőnket összehasonlítani meg magamról beszélni, de azt hittétek, irigy vagyok rá mert rosszabbak a képességeim és ezért írtam magamról.

Én nem képzelek sokat magamról, egyáltalán nem tartom magam zseninek. Mivel nem ismertek, ezért nyilván nem tudjátok. Aki ismer, az tudja.

Tisztában vagyok vele, hogy vannak tőlem okosabb és zsenibb emberek.

De nem baj, szidjatok csak engem és védjétek őt, anélkül, hogy ismernétek minket. Már megszoktam, hogy ezen az oldal egy kérdés alapján már mindent tudni vélnek.

2021. ápr. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!