Ha azt látom a feladatkezelöben, hogy a lemez 100%-on van és a System az amit a legterhelöbbnek jelez akkor azt mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Párszor már fel jött ez a probléma és általában egy újra indítás megoldotta. Viszont továbbra se értem mi okozhatja ezt, egy vírus vagy egy frissítés ami beakadt?
Átlagosan amúgy olyan 9% a terheltség ha fut egy "nagyobb" program vagy egy játék, akkor olyan 20%-ra megy fel.
A háttértár: 7200rpm 2tb
2021. ápr. 14. 09:53
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg a WU lesz az, az már az XP-n is szeretett gondot okozni, aztán a Win 7-re viszonylag sikerült optimalizálni, de ha frissítéseket keres, a velejárója, hogy használja a háttértárat.
2/7 anonim válasza:
(Ellenben Linixra távolról SSH-n keresztül 5 perc lekeresni és telepíteni a frissítéseket úgy, hogy közben dolgoznak a gépen és észre se veszik. Nem tudom miért nem tudja a MS megoldani hasonlóan...)
3/7 A kérdező kommentje:
egy újratelepítés megoldhatja ezt a problémát?
2021. ápr. 14. 10:10
4/7 anonim válasza:
Nem. A frissítés kikapcsolása oldja meg, de ezzel párhuzamosan a netkábelt is húzd ki a gépből.
5/7 A kérdező kommentje:
hogyan tudom kikapcsolni? és miért fontos, hogy ne legyen bent a net kábel?
2021. ápr. 14. 10:46
6/7 anonim válasza:
A Windows Update beállításaiban. Azért nem szabad a neten lennie ilyenkor, mert a frissítések többnyire biztonsági hibákat javítanak, ha ezek nincsenek fent, támadható lesz a géped. Ha nincs netre kötve, nem lehet támadni. De akkor lassulni se fog bekapcsolt frissítések mellett sem, mert nem tud mit keresni. A problémák 95%-át megszünteti a net kihúzása.
7/7 anonim válasza:
átlag user inkább ne kapcsoljon ki semmit. inkább keress valakit, aki beszerel neked egy ssd-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!