Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a búgás a laptopból?

Mi lehet ez a búgás a laptopból?

Figyelt kérdés
Nem ez a sima "laptop zúgás". Ez inkább huhogás vagy búgás. A helyzet a következő volt, ülök szépen a gép előtt (abszolút nem öreg, féléves gépről van szó) csinálom a munkám amikor egy ilyen mély férfi hangra hasonlító akármi megszólal, a szívbaj rám jött. Én abszolút nem vagyok valami nagy ezoterikus ember, nem hiszek ilyenekben de azért kicsit ijesztő volt. Elsőre azt hittem csak képzelődtem. A másodiknál szóltam anyumnak hogy jöjjön már le mert ezt hallania kell, először nevetett, utána még hangosabban búgott ez a valami. Utána nem igazán foglalkoztam vele, de még megcsinálta kétszer. Mielőtt jönne pár kedves ember, nem, nem vagyok beteg és nem élek tudatmódosítószerekkel, de mikor 5-ször, mintha értelmes szavakat mondana a laptopod férfi hangon az azért kicsit fosatós :D
2021. ápr. 9. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%

valami búg?

és férfi?

akkor Búg A. Jakab!

2021. ápr. 9. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg nem tudnád felvenni a hangot amikor legközelebb csinálja a laptopod?
2021. ápr. 9. 19:22
 3/17 A kérdező kommentje:
Itt ülök jelenleg előtte egy órája full csendben és most semmi nem volt még eddig :/
2021. ápr. 9. 19:24
 4/17 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Nagyon sok minden búghat a laptopokban is.

Merevlemeztől kezdve, a ventillátoron át szinte bármi.

És a laptop ugyan úgy működik, mint ha mi sem történt volna?

2021. ápr. 9. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
62%
nem megy valami youtube videó a háttérben?
2021. ápr. 9. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
33%

Akkor valószínűleg valamelyik venti adja ki azt a fura hangot.

Pl, ha elkezdenél videót vágni, vagy konvertálni, esetleg játszani, a ventik felpörögnének, és ugyan azt a fura hangot hallanád :)

2021. ápr. 9. 19:26
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

Az én asztali gépemnek is "traktorhangja" volt, miután elkezdtem komolyabb dolgokra használni azt.

Előző voltam.

2021. ápr. 9. 19:27
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
Ha valaki a közelben amatőr rádiózik az is okozhatja.
2021. ápr. 9. 19:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem, direkt meg is néztem, a Word volt összesen megnyitva.
2021. ápr. 9. 19:30
 10/17 A kérdező kommentje:
4es válaszoló, igen a a laptop teljesen jól működik/működött az után is.
2021. ápr. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!