A fény alkohol hatása egyenlőséggel bír mint a negatív sötét alkoholé?
Figyelt kérdés
A TurnaKarabiszok kékhalmi fáin, ilyen gyümölcsök termenek. Csillámlanak, világítanak, és nyelik be a sötétség hamvait de, fogalmam se volt róla, hogy van különbség köztük, mire rájöttem, hogy bizony van, de nem rendelkezek tudattal arról, hogy mi is a köztük levő, hatalmas, fél bolygó átmérőjű különbség, ami megrengette egyszerre a poklot és a menyjet. Ebbe kérném, a segítséget, ezt megválaszolni.2021. ápr. 8. 17:31
1/4 A kérdező kommentje:
Csodálatos, elírtam, a humor kategóriába ment volna. :D
2021. ápr. 8. 17:32
2/4 anonim válasza:
Megfelelő mennyiségű alkohol után hazafelé düllöngélve látni fogod a fényt (az alagút? végén). Egyre csak közeledik és közeledik. Sőt mintha kettő is lenne belőle..! Aztán mintha dudaszót is hallanál.. Majd mintha fellökne valaki és ha szerencséd van még látni fogsz villogó kék fényeket is.. 😃
3/4 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz, elkapták a komát az elektronikai zsaruk :D
2021. ápr. 8. 18:44
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy letöltöttem a programot, és működik az alcohol-al a dolog, köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 8. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!