Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A suritett levegoben levo...

A suritett levegoben levo alkohol szagu folyadek kerult a kezemre, lesz valami bajom tole?

Figyelt kérdés
most csak piros folt van a helyen de nem faj de felek

2021. febr. 19. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Tessék?
2021. febr. 19. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
nyugi elmúlik
2021. febr. 19. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Normális szappannal lemosod, és nem lesz piros folt szerintem.

Kétlem hogy más lenne, mint szennyeződés: a háztartásilag kapható sűrített levegő flakonok nem akkora nyomásúak, hogy fagyási sérülést okozzanak, illetve ha okozhatna is, akkor azt éreznéd is, fájna szerintem.

Az mondjuk jó kérdés, hogy mi lehetett az, mert rendszeresen használok c. air-t, és mindig tiszta volt. Lehet hogy 100 éves a palack, és rozsda??

2021. febr. 19. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen 2 es foleg 3, es mar alaposan kezet mostam szappannal mar alig latszik csak megijedtem
2021. febr. 19. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Levegő került a kezedre..?

Na most mi lesz. ;P

2021. febr. 19. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az propán-bután gáz, esetleg kis mennyiségű egyéb adalékkal. Az a folyadék a cseppfolyós gáz, mivel a palackban azt sűrítve tárolják. Nem maga az anyag a veszélyes, hanem az, hogy egy cseppfolyósított, gyorsan párolgó, ezáltal gyorsan hűlő anyagról van szó. Most semmi bajod nem lett, de szerencsétlenebb esetben fagyási sérüléseket is lehet így szenvedni.
2021. ápr. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!