Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy filmbe (mp4 formátum)...

Egy filmbe (mp4 formátum) hogy lehet beleégetni a feliratot?

Figyelt kérdés

Van egy srt fájlom amiben megvan a felirat ugye az adott filmhez (mp4 formátum), azt valahogy meglehet oldani, hogy ezt "beleégetem" a filmbe? Szóval nem kell újra és újra importálnom az srt fájlomat ha filmet nézek.

Köszi a segítséget előre is

2021. ápr. 8. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Min és milyen módon nézed?

Ha a felirat és film neve azonos, a médialejátszók (beleértve a videókat lejátszani képes tévék nagy többségét) automatikusan betallózzák a feliratot is. Szintén működik PC-n, ha belehúzod a feliratot a videó képernyőjébe, ami 1 mozdulat a tallózásos módszer helyett. De ha ugyanabban a mappában van a film és felirat, akkor a tallózás eleve értelmetlen, csak egymáshoz kellene nevezni őket.

2021. ápr. 8. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező egy filmes oldalra szeretne feltölteni egy adott filmet, és ezért ragaszkodik az mp4 formátumhoz, és a feliratégetéshez.
2021. ápr. 8. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Format Factory, Virtualdub
2021. ápr. 8. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom az mp4-hez csak a legtöbb film ami lent van a gépen az. Csak tv-n szeretném őket nézni:)
2021. ápr. 8. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen tv-t használsz?

Csak mert a legtöbbjük képesek felismerni az srt fájlokat, csak az a lényeg, hogy az srt fájl, és a videó neve megegyezzen, és egy mappában legyen mindkét fájl.

Ebben az esetben tényleg nincs szükség a feliratégetésre!

#2. válaszoló voltam.

2021. ápr. 8. 17:13
 6/7 A kérdező kommentje:
LG TV-m van (2015-ben vettem akkor sem volt TOP tier TV) a konkrét típusát nem tudom. Viszont ezt a módszert próbáltam és nem engedi:(
2021. ápr. 8. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Megpróbáltad már a #3 válaszban lévő Format Factory, Virtualdub programok közül valamelyikkel ráégetni a feliratot a filmre?
2021. ápr. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!