Mit vegyek magamnak?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok szeretek gépezni, szeretem az informatikát és az okos elektronikai eszközöket! Kb 30000 Ft-ig mondjatok valamit előre is köszi!2021. ápr. 7. 16:35
3/7 anonim válasza:
Forrasztóállomás + kiegészítők. Több lesz azért, mint 30, de jó hobbi
DominikMűhelye csatornát nézheted inspirációként. Vagy elektrogány, walter reéb, stb..
4/7 anonim válasza:
+1 a Raspberry-nek.
Nekem egy Rpi 3b+om van, egyszerűen imádom régi vágyam volt egy és hát nem bántam meg hogy megvettem.
Kifogyhatatlan lehetőségekre jó:
Asztali PC, Tablet, Telefon, TV okosító, Google/Alexa Asszisztens, otthoni szerver és még sorolhatnám.
Csak ajánlani tudom :)
Üdv!
5/7 anonim válasza:
Nem szeretnék én a kedvrontó lenni, de nem lenne jobb félretenni azt a pénzt? :D
6/7 anonim válasza:
#5 az sem rossz, de gondolj bele hogy mennyi tudást tud magára szedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!