Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Ő nem érhető el a messenger...

"Ő nem érhető el a messenger alkalmazásban." Ez azt jelenti,hogy felfüggesztette magát,vagy mi?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy, szinte minden frissítéskor máshogy írja már, mert ezt is variálják, ilyenkor vagy tiltott, vagy törölte magát.
2021. ápr. 8. 15:27
 12/13 anonim válasza:
Üdv, én is szeretnék valakit tiltani vagy törölni a Messengeren az ismerőseim közül! Melyiknél van az, hogy a korábbi beszélgetéseink nála sem jelennek meg, a tiltásnál meg tudja nézni vagy az csak nálam tűnik el a törlés estén a saját felületem el fog nála tűnni, engem ez érdekel? Más dolog, ha újra fel venném a kapcsolatot vele akkor újra fel kell venni vele a kapcsolatot a Messengeren, mintha soha nem ismertük volna egymást? Ilyen szándékom nincs mostanság, csak érdekel!
2021. szept. 22. 09:14
 13/13 anonim ***** válasza:

A korábbi beszélgetések nála megmaradnak, ha tiltod/törlöd, de onnantól ő neked "idegen". (Akkor is megmarad a cset, ha magadat törlöd egyszer.)

Ha újra beszélni akarsz vele, írsz neki és az ő beállításaitől függően engedélykérésekbe vagy egyből csetbe megy az üzenet. Vagy egyáltalán nem fogja megkapni, mert a mostani verzióban azt is ki lehet választani, hogy nem kapcsolat üzenetei ne jöjjenek át.

2021. szept. 27. 07:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!