Melyik a legjobb számítógépes operációs rendszer?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 20:26
2/13 anonim válasza:
Eléggé szubjektív, kinek, milyen célra? Fotósok, videósok például előszeretettel használnak macOS-t. Irodai munkára, mérnöki munkára, játékra Windows a nyerő. Programozásra, vagy csak alap használatra úgy hogy nem akarsz játszani meg valamilyen Linux disztró. Nincs objektíven legjobb operációs rendszer. Én használok Linuxot és Windowst is párhuzamosan, egyikről sem tudom kijelenteni hogy jobb lenne, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.
4/13 Alex Fly válasza:
Mire? Mondjuk egy XT-n a DOS. Enterprise-on az EXOS.
5/13 anonim válasza:
Én Linuxot használok PC-n, laptopon meg MacOS-t!
Windowst a kutyámnak se telepítenék fel… :D
6/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést úgy lehetne objektívebbé tenni, ha pár pontban meg lenne határozva, hogy milyen szempontok szerint gondolkodjunk.
8/13 anonim válasza:
Ahogy látom az emberek 75%-nak a Windows a kedvence ha azt választották, a legközelebbi konkurense is csak 16%-on áll, a többi a béka s***e alatt..
Windowson belül pedig a win10 az abszolut tesztgyőztes. ;)
9/13 anonim válasza:
Rossz mérce. Az emberek nagy része NEM választ, csak megy azzal, amit a gyerekkora óta megszokott. A Választás lehetősége meg sem fordul a fejükben és az alternatívákat sem ismerik. Olyannal is találkoztam, aki még annak a nevét sem tudta, amit épp használt.
10/13 anonim válasza:
Csak egy reális mérce van.
A többi csak szubjektív, ki mit szeretne hallani róla. Van egy ideillő közmondás is:
Bort iszik és vizet prédikál..
(Win10-et használ de linuxot dicsérget..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!