Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom frissíteni a...

Miért nem tudom frissíteni a Windows 10es laptopomat?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja kaptam meg életem első gépét, és már 2 hónapja zaklat azzal, hogy frissítsem a Windowst. És hiányában megyek rá, hogy frissítem, akkor nem tölt semmit. Aztán amikor bekapcsolom a laptopomat, akkor pedig az van, hogy kiírja, hogy frissít, aztán pedig visszavonja a frissítést.

Valaki tud erre megoldást?

(Mielőtt valaki írja azt, hogy "Biztos nincs aktiválva a Windows", de be van aktíválva, valamint eredeti windows van rajta."

2021. ápr. 3. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Aktíválatlan Windows is kap frissítést…

Van elég hely? Mit ír a log?

2021. ápr. 3. 00:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy hiba kódot. (Meg van eléggé nagyon sok tárhelyem még, 92 GB)
2021. ápr. 3. 00:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt a hibakódot: 0X80244022
2021. ápr. 3. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy mi lenne akkor ha mondjuk fognád és azt a hiba kódot ide írnád?

Vagy már belefoglaltad volna a kérdésbe?

Esetleg, de ez már sajnos “”haladó”” felhasználónak számítana manapság: ha rá kérésénél a Googleban vagy a Microsoft oldalán?

Vagy csak egyszerűen felhívnád vagy írnál a Supportnak ha már eredeti?

2021. ápr. 3. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a cikk arról a hibakódról szól:

[link]

2021. ápr. 3. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!