Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok az xbox 360-ban...

Hogyan tudok az xbox 360-ban belépni a microsoft fiókommal?

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
2021. márc. 28. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Itt csináltam korábban microsoft fiókot,regisztráltam a konzolom,és előfizettem

Xbox Game Pass Ultimate-ra de az xbox 360-omon nem tudok a microsoft fiókommal belépni.

Hogy tudnék belépni a konzolon a fiókomba?

2021. márc. 28. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Xbox 360on bármikor megnyomod az Xbox gombot, feljön egy gyorsmenü. Ha nem vagy bejelentkezve akkor az első amit látsz az valami ilyesmi:

Xbox Home (ez bezárja a menüt és visszarak a gép főképernyőjére)

Sign In ("egy szám" profiles) Itt be tudsz jelentkezni már meglévő és beállított profilokba a gépen

Create Profile (ha még nincs profilod akkor itt lehet csinálni egy teljesen újat, net ajánlott hozzá)

Download profile (ha már csináltál profilt akkor itt tudod letölteni a gépre az email cím és a jelszó beírásával, net kell hozzá, beállíthatod a végén, hogy auto sign in és akkor mindig belép ebbe gépindításkor automatikusan)

Ha már be vagy jelentkezve akkor az Xbox Home marad, de helyette mindenféle online menük lesznek mint Friends vagy Messages ha neten vagy és Connect to Xbox Live ha nem.

Viszont annyit kérdeznék az Xbox Game Pass Ultimatera miért fizettél elő ha Xbox 360ad van? Abból csak a Goldot (online játék) tudod használni Xbox 360on. A Game Pass katalógus csak újabb konzolokon (Xbox One és Xbox Series) elérhető.

2021. márc. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!