Van ez az ingyen Office diákoknak és tanároknak. Én regisztráltam erre, mert 1TB OneDrive tárhely is jár hozzá, és az enyémen már nagyon kevés hely van. Hogy lehet a regisztrálásnál kapott fiókot összekapcsolni az én Microsoft fiókommal?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 12:55
2/2 anonim válasza:
A OneDrive ikonra a tálcán jobb gomb, beállítások, fiók, fiók hozzáadása. Itt be kell írnod azt a lehetetlen (nekem össze-vissza betűk) felh.nevet és jelszót. Ekkor létrehoz a windows felhasználói mappádban egy másik OneDrive mappát. Ami eddig volt, az a személyes, emez meg "OneDrive - Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség" lesz.
A két tárhely tehát külön-külön érhető el (nem ugyanaz a mappa), de egy időben használhatod mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!