Hogyan állíthatom be, hogy melyik irányba menjen át az egér kurzor képernyőkiterjesztés esetén az egyik képernyőről a másikra?
Láttam egy 2017-es kérdést ahol szóról-szóra ugyanez a probléma, de nem jutottam vele sokra, felteszem én is.
Egy laptopot és egy monitort használok, képernyőkiterjesztéssel. Akkor megy át a kurzor a monitorra, ha a laptop képernyőjéből jobbra húzom ki, a monitor esetében pedig balra kell "kihúzni a képből". Viszont ez pont ellentétes irányban van azzal, ahogy nekem kéne, mert a monitor balra van a laptopomtól, balra szeretnék "átjárást" a kijelzők között. Sokszor belezavarodom hiszen fordítva lenne a logikus, ez kellemetlen szokott lenni munka közben. A berendezés miatt nem tudom felcserélni a két eszközt az asztalon.
Be lehet ezt valahogy állítani?
(Windows 10)
Szia. Az asztalon jobb click, képernyő-beállítások menüt válaszd.
Ekkor megjelelennek a kijelzőid. És egyszerűen fogd meg az egérrel és tedd oda ahova szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!