Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri külföldi oldalról...

Megéri külföldi oldalról rendelni?

Figyelt kérdés

Fő kérdésem mennyire érheti meg külföldi oldalról ramot rendelni például. Sokkal jobb ajánlatokat láttam mint Magyarországi oldalakon, de nem tudom hogy ez becsapás-e stb...

Utánvételes fizetéssel természetesen.

2021. márc. 25. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Külföldről nincs utánvételes rendelés. Még azt az előnyt sem kapod meg, hogy kikerülöd a 27%-os áfát, mert 25 euró felett ki fogják veled vámeljárásban fizetettni, meg még rádobnak 3500 forint eljárási díjat. Garancia meg sehol, bármilyen gond esetén saját költségen küldheted vissza a cuccot.
2021. márc. 25. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor jobban járok ha mindenképp magyarországi oldalakon nézelődők.
2021. márc. 25. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a választ. Ment a zöld kéz
2021. márc. 25. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Az oldal ugyan a kínai shopokról szól, de ez a leírás minden külföldi (nem EU) országra vonatkozik.

Az árba a postaköltség is beleszámít!

Mérlegelni kell az ár/kockázat mértékét.

Úgy emlékszem hogy az EU nagyon tervezte hogy idén áprilistól, minden nem EU-s küldeményre VÁMOT vezetnek be. Erről most nagy csend van... Lehet a covid miatt?

2021. márc. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!