Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus laptop vélemény?

Asus laptop vélemény?

Figyelt kérdés
Erről [link] szeretnék kérni véleményeket. Alap dolgokra: internetezésre, filmnézésre, zenehallgatásra, stb. illetve az iskolával kapcsolatos feladatokhoz pl: prezentáció készítésre szeretném használni.

2021. márc. 25. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Évek óta ASUS laptopjaink vannak, műszakilag soha semmi baj nem volt velük.Akkumulátor (az általam ismertekben )nem cserélhető, viszonylag nem túl tartósak.
2021. márc. 25. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Üdv!

Tudom lefognak szólni a tapasztaltabb infósok, de nekem is hasonló laptopom van, és Asus.

Ugyan jobb lenne egy i3 procis valami, de a leírtak alapján az én gépem tökéletesen bírta az online oktatást, Zoom, Guglis webcamos izé, Skype mindent elbírt.

Ha arra használnád, amire írod, szerintem tökéletes.

+ Volt 2013ban egy már akkor elavult Asus laptopom.

Azon -amit bírt- játszottam is és sokat neteztem. Szerintem bírta volna még az online oktatást is, csak részegen egy párkapcsolati "terrorizálás" miatt szétvertem. Utána ilyen "zombi laptop" lett kb mindene meghalt (cdroom, usb, stb), de helyrehozták annyira, hogy menjen. Szóval elég szívós volt és sokkal, sokkal gyengébb a mostaninál, meg amit belinkeltél.

Én a mostani már leírt Asusom az online oktatás miatt vettem kényszerből. Jobbra nem volt pénzem, mert volt balesetem, és pénz szűkében voltam.

Nekem, amire használom megfelel.

De ha megtehetem, és kezd elavulni, egy i3as vagy i4es procis valamit veszek majd.

Ezt meg eladom.

2021. márc. 25. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:

2. Vagyok.

Az elsőnek az aksit illetőleg igaza van, + a jótálás egyik Asusomnál sem tért ki az aksira.

A cserélhetőséget nem tudom. Előző integrált volt, és gyorsan tökre is ment az aksija.

Mostani meg gyorsan merül.

2021. márc. 25. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a felsorolt dolgokra tökéletesen meg fog felelni.

Nekem is Asus-om van, most lesz 2 éves, de semmi rosszat nem tudok rá mondani, pedig csak egy középkategóriás Vivobookom van.

Az aksival sincs semmi bajom, nagyon jól optimalizálható ahhoz, hogy mikor mennyit tudom tölteni, így a beállítások módosításával tökéletesen bírja órákig.

2021. márc. 25. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
8gb ram már alap meg az ssd
2021. márc. 25. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom, kevés a 4 GB ram és a processzor is lassú.

A Celeron/Pentium Nxxx processzoros laptopok kerülendőek.

2021. márc. 25. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Hulladék. Ilyen teljesítménnyel használtan 70-80 ezerért is van. i3/i5 2-3. Gen, és fhd kijelző.

Helyette ilyen procis gépet nézz!

intel: 1035G#, 10210U, 1135G#

AMD: 4300U, 5300U, 3700U

Többe kerül 20-30 ezerrel, de netezésre még 10 évig jó lesz (míg a celeron pentium már most is körülményes).

SSD mindenképp legyen, 8 gb ram is (vagy számold rá a bővítést kb 5 ezer a +4gb). FHD kijelző OK!

2021. márc. 25. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
(Elnéztem az árat. Inkább 60-80-nal több. 200-nál kezdődnek a normális új gépek. De megéri jelen helyzetben.)
2021. márc. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!