Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha az egérhez megadják az...

Ha az egérhez megadják az operációs rendszert, akkor csak azokhoz felel meg?

Figyelt kérdés
Esetleg olyan régi a bemutatása, amikor a Windows 10 még nem is létezett?

2021. márc. 22. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam olyan egeret, ami ne működött volna bármilyen operációs rendszeren.
2021. márc. 22. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Már minden egér USB-s.

Mindennel is működik.

2021. márc. 22. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Az csak azt jelenti hogy azon az op.rendszeren 100%-ban garantált a működése.

Ha szabvány csatlakozója van (ps/2, usb) akkor az alap szolgáltatások (mozgatás, jobb/bal/középső gomb) menni fognak. Max. a többi 12 gombot nem tudod beállítani... 😁

2021. márc. 22. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sőt, a legkevésbé az oprendszer szokott bekavarni. Gyakorlatilag amelyik portot a rendszer képes kezelni, az ahhoz csatlakoztatott egeret is kezelni fogja.

Viszont a felhasználók többségének finoman szólva erősen hiányosak az informatikai ismereteik, rá kell írni, méghozzá jó nagy méretben, jól látható helyen, hogy Windows 10-hez is jó, mert máskülönben nem vennék meg. Persze, felvetődhet a kérdés, hogy akkor miért nem matricázzák rá azt is, hogy jó Windows 8.1-hez, Win8-hoz, Win7-hez, Vistához, XP-hez, Linuxhoz, FreeBSD-hez, LineAge-hez, stb, stb... Nos, azért nem, mert ezek felhasználói a piacnak csak a kisebb szegletét teszik ki, és egyébként is: a legtöbbjük ért annyit az informatikához, hogy ne hozza zavarba egy Win10-es plecsni az egér dobozán. Meg hát hülyén nézne ki, hogy oprendszer-logókkal van telepakolva az egér doboza.

2021. márc. 22. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat. Ha már az összes Windows fel van sorolva, elvárnám a 10-et is. :)

Fórumon olyasmit láttam, hogy egy bizonyos vezeték nélküli nem működik Win 10-zel.

Azt meg vállalom, hogy informatikai analfabéta vagyok. Az én koromban...

2021. márc. 22. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!