Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsolom a számítógépet,...

Bekapcsolom a számítógépet, felpörög, és 4-5 mp után leáll, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Ma délután jelentkezett ez a probléma. Az elején 1szer 2szer lefagyott, sima honlap nézegetéstől, amit sosem szokott csinálni. Aztán mindig reset-elnem kellett. Egyszer eljátszotta ezt a pár mp-es leállást, majd sikerült bekapcsolnom rendesen, aztán megint lefagyott és most már folyamatosan kikapcsol az első 5 mp alatt, olyan mintha elvennék tőle az áramot. Szétszedtem az egész gépet kitisztítottam, mert kicsit poros volt, gondoltam nem tudja jól hűteni, de nem változott semmi :(

ötlet?

2010. aug. 19. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér! De a Codegen egy idő után pusztitja a gépet minthogy "életbe" tartaná!
2010. aug. 19. 15:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Ok! Köszi a válaszokat!
2010. aug. 19. 15:35
 13/25 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :)
2010. aug. 19. 15:37
 14/25 P.O.C. ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"vagy a 20-assal is elindulna a gép?"

El, szóval ki lehet vele próbálni. De huzamosabb ideig Codegen -t használni nem ajánlott.

2010. aug. 19. 18:17
 15/25 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszi!
2010. aug. 19. 19:28
 16/25 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam és ugyanazt csinálja a Codegennel is, pár sec mulva leáll, ugyh valószínüleg nem tápegység hiba lesz, mert a Cod-t a márkája miatt cseréltem csak le, amugy teljesen jól működik. ( a videokártyát rá se dugtam, ha esetleg kevés lenne...)

következő hiba forrás vajon mi lehet?

2010. aug. 19. 20:07
 17/25 anonim ***** válasza:
Létezik átalakító kábel oda vissza. Pár száz HUF az ára. :) PC boltban tuti van.
2010. aug. 19. 20:45
 18/25 A kérdező kommentje:
Átalakító kábel? az alaplapi csatihoz? azt már megoldottam, elindult a 20 pin-es csatolóval is, de köszi!
2010. aug. 19. 21:00
 19/25 P.O.C. ***** válasza:
CMOS reset -et csináltál már?
2010. aug. 19. 21:14
 20/25 A kérdező kommentje:

CMOS reset az milyen, és hogy kell?

(Amugy lehetséges az az alternatíva, hogy a hűtőpaszta túl régi a proci és a hűtő között, és nem vezeti már szinte a hőt, ezért túl gyorsan felmelegszik a proci?)

2010. aug. 19. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!