Bekapcsolom a számítógépet, felpörög, és 4-5 mp után leáll, mi lehet a gond?
Ma délután jelentkezett ez a probléma. Az elején 1szer 2szer lefagyott, sima honlap nézegetéstől, amit sosem szokott csinálni. Aztán mindig reset-elnem kellett. Egyszer eljátszotta ezt a pár mp-es leállást, majd sikerült bekapcsolnom rendesen, aztán megint lefagyott és most már folyamatosan kikapcsol az első 5 mp alatt, olyan mintha elvennék tőle az áramot. Szétszedtem az egész gépet kitisztítottam, mert kicsit poros volt, gondoltam nem tudja jól hűteni, de nem változott semmi :(
ötlet?
A kérdező kommentje:
"vagy a 20-assal is elindulna a gép?"
El, szóval ki lehet vele próbálni. De huzamosabb ideig Codegen -t használni nem ajánlott.
Kipróbáltam és ugyanazt csinálja a Codegennel is, pár sec mulva leáll, ugyh valószínüleg nem tápegység hiba lesz, mert a Cod-t a márkája miatt cseréltem csak le, amugy teljesen jól működik. ( a videokártyát rá se dugtam, ha esetleg kevés lenne...)
következő hiba forrás vajon mi lehet?
CMOS reset az milyen, és hogy kell?
(Amugy lehetséges az az alternatíva, hogy a hűtőpaszta túl régi a proci és a hűtő között, és nem vezeti már szinte a hőt, ezért túl gyorsan felmelegszik a proci?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!