Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit vegyek? pc vagy latpop?

Mit vegyek? pc vagy latpop?

Figyelt kérdés

LAPTOP:

Jelenleg van egy laptopom amit eltudnék adni kb 110-120 ezerértés van még 240 ezer forint amit rá tudnék szánni. Tehát laptopra van 340 ezer forint keret. Eddig használtan nézelődtem.(csak olyat amire van garancia)

i5 9300h

16gb ram

1660ti

Ha nem haverokkal játszok akkor a nappaliban is szoktam játszani ezért lehet hogy laptop felé húzok.

PC:

Mivel nemsokára egyetemre megyek ezért kell egy laptop így a pc-re 240 ezer lenne a keret monitorral együtt. Mivel ilyen árak vannak videokártya terén és használtan pc-be nem szeretnék egy alkatrészt se, ezért nehéz lenne ilyen árban egy normálisat összeállítani. Laptopnál máshogy gondolom, mert ott nem nyúlnak bele.

Mit csináljak?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. márc. 21. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Ha az kell hogy mobilis legyen, akkor laptop, minden más esetben asztali gép.
2021. márc. 21. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Lapos mindenképp.

Sajnos ez az a kategória, ahol nincs új alternatíva, így az utóbbi időben (ahogy fogy, szűkül a kínálat) folyamatosan megy fel az ára. Karácsony előtt még 300 alatt volt 1660Ti (2060 is 330 körül), most meg 360 a legolcsóbb. RTX 3050 jöhet hamarosan. Nyár elején. Ha addig elhúzódik a vásárlás téma, akkor lehet jó választás.

Ha használtat veszel, akkor legyen rajta garancia, minél több!

2021. márc. 21. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem miatt mindenféleképpen kell a laptop. Egyébként a PC érné meg.
2021. márc. 21. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Laptopnál semmiképpen sem vennék most inteles procit, az AMD-k pár éve sokkal jobbak és valamivel olcsóbbak is. Nézz benchmarkokat.

Az egyetem miatt nem feltétlenül fog laptop kelleni, kivéve ha emiatt albérletbe vagy kollégiumba kell költöznöd. Ha nem kell, akkor majdnem teljesen felesleges. Jegyzetelni úgysem laptopon fogsz (hidd el, a gólyákon kívül senki sem próbál meg laptoppal bohóckodni), azokon az órákon, amikor meg kelleni fog számítógép, úgyis gépteremben lesztek.

2021. márc. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!