Legjobb mechanikus billentyűzet olcsón? SOS
Figyelt kérdés
-Trust GXT 865 Asta
-Spirit of Games Xpert K500
-Gamdias Hermes E2 Brown
elsősorban a fentiek közül érdekel, nem vagyok hozzáértő, páromnak lenne, napi néhány órát játszik, emiatt gondoltam a mechanikusra, de nem tudok róla, hogy lett volna már neki ilyen, most is sima billentyűzete van, de már sz@r. Tehát ezek is fontos szempontok lehetnek. :)
2021. márc. 21. 08:28
2/3 A kérdező kommentje:
Eddig nekem is az a legesélyesebb, köszi, de jöhetnek még :)
2021. márc. 21. 09:14
3/3 anonim válasza:
Nekem K500 van, már lassan 2 éve. Semmi gond vele, bírja a strapát és kényelmes vele gépelni. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Egyetlen negatívum, hogy csak szivárvány színben világít, és nem lehet mondjuk csak zöld. Persze villogni tud, meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!