Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-nél mi okozhatja...

Windows 10-nél mi okozhatja ezt a hibát?

Figyelt kérdés

Ez eddig kétszer fordult velem elő, hogy nem használtam a gépet egy 10-15 percig, és amikor használtam volna újra, az egér, billentyűzet működött, de amint lekattintottam az asztalra egyből lefagyott a rendszer annyira, hogy kényszer-újraindítást kellett olyankor végezni, mert nem képes magától visszaállni. Nézelődtem az eseménynaplóban, és találtam valamit, ami okozhatja ezt a problémát, bizonyos "application hang" hibát írt ki az explorer.exe-vel kapcsolatban.

Ez van a teljes jelentésben:

"A(z) explorer.exe program (verzió: 10.0.19041.844) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program be lett zárva. A hibával kapcsolatos esetleges további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Biztonság és karbantartás vezérlőpulton.

Folyamatazonosító: 1c38

Kezdés: 01d71cbe3ecd6495

Befejezés: 0

Alkalmazás elérési útja: C:\Windows\explorer.exe

Jelentés azonosítója: 5bd677ff-1a9e-4580-8303-6ec7a1af7444

A hibát okozó csomag teljes neve:

A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:

Lefagyás típusa: Unknown"

Eseményazonosító: 1002

Egyébként régebben találkoztam már hasonló hibával, de akkor viszont se billentyűzetre, se egérre nem reagált a számítógép, akkor kiderült, hogy hibás volt a processzor, de most nem hinném, hogy ez a gond. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja, mert rendszeresen ellenőrzöm a frissítéseket, és naponta legalább egyszer beírom az "sfc -scannow", és a "dism /online /cleanup-image /restorehealth" parancsokat. Amit írt, megnéztem azt a biztonság és karbantartás menüt, és csináltam is egy automatikus karbantartást, és vártam most este egy 10 percet tétlen vele, most nem jött elő a gond, de ez szerintem nem garancia, mert a 2 hiba nem közvetlen egymás után következett be. Én már fontolgatok egy rendszer újratelepítést is, ti mit javasolnátok? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. márc. 19. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Van elég hely az op rendszernek ?
2021. márc. 19. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Mármint hogy érted? Újratelepítésre, vagy pl hogy tudja e telepíteni a frissítéseket? Ha az utóbbira gondolsz, akkor igen, mindíg hagyok legalább 5 gb szabad helyet, de ha tehetem többet is, most pl 20 gb szabad hely van rajta.
2021. márc. 20. 01:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A 20 gb állandó vagy csökken ? és most mennyi?
2021. márc. 20. 01:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Állandó, egész pontosan most 21,2 gb. Nem csökkenti semmi a helyet
2021. márc. 20. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!