Cipő szagtalanító sprayt óvatosan a gépbe fujva meg lehet szüntetni a bele ivódott dohány szagot?
3/
Szétszedés nagyjából meg volt de ez ilyen levedlett céges gép amit direkt úgy raknak össze és olyan lehetetlen a szerelése,hogy mindent nem tudtam kiszedni belőle mert akkor kapta volna a mosószert meg a magasnyomású mosást.Isten igazán egy ventilátor van az elejében de nincs semmi baja halk is szerintem leginkább a házba meg a tápba ivódhatott bele a szag mondjuk az alkatrészeken is valamennyire de szerintem a ház a koncentrált.Tápegységet kipucoltam annak is van valamennyi szaga.Sosem értem meg miért jó a dohányzás meg hogy minek ilyen eszközök közelében kell bagózni.Igénytelenek az ilyenek.
Autósokhoz vidd el! Ózongenerátorral kiszedik a szagot.
Amúgy izopropillal lehet elektronikát tisztítani.
5/
Tudom van is egy csomó alkoholom,azzal tisztítom a legtöbb dolgot.Majd ha valamikor autómosó felé járok.
6/
Azt hiszem olyat nem fújkálok ,mostanában tisztítottam pár gépet és utálatos nekem ez az illatosítós gépszag,pláne még mikor a porba is beleköt.Én a semleges szagú gépeket szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!