Ti mivel illatosítjátok a lakást?
Egy középkorú hölgytől vettük meg a lakást és festés előtt kellemes édes illata volt a szobáknak.
Most hígító szag van, meg kaja szag.
A festék meg a hígító szaga az majd elmúlik idővel, de nem tudom mitől lehetne olyan kellemes finom illat.
Nektek mi vált be?
A wcbe tettem ilyen illat gyöngyöket, almás fahéjas, ott egész jó, de a szobák nagyok ehhez.
Először lakjátok be, minden bútor legyen a helyén, közben szellőztessetek..
egy hétig bírjátok ki, aztán a megmaradt dezodorokból fújj a szekrények mögé..
Sok-sok szellőztetés, plusz illóolajok, vagy füstölő. A legjobban portörlés után szeretem az otthoni illatot, a bútorápolónknak nagyon kellemes enyhe illata van.
Festés után természetes, hogy nincs finom otthon-illata.
hát igen, alig várom hogy kiszellőzzön rendesen :/
köszi neked is, valamikor kaptam egy párologtató baglyot meg illóolajokat hozzá, talán még illatos tea mécsesem is van, csak még kell találni őket :D
Hát sajnos most hagymával illatosítok mert nem vittem ki kora este a szemetet :'D
Viccen kívül rengeteget szellőztetek, ha valami nagyon büdös akkor csinálok "szagelszívót" (egy nagyon kicsi ventillátor, aminek a bemenetén szén filter van, kimenetén még egy szénfilter, mosószódás-szenes üveg hepaszűrővel, nagyon kicsi a teljesítménye, de pár szemétbentfelejtésen megsegített màr :')) és gyújtok egy apró Yankee gyertyàt. Amikor már csak a gyertyát érzem akkor jó a lakás.
A te helyzetedben viszont mindenképp szellőztetnék pár napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!