Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja számítógépemnek?

Mi lehet a baja számítógépemnek?

Figyelt kérdés

Mostanában elég gyakran, naponta több alkalommal is tapasztalom a következőt: Főleg böngészés (Chrome, Edge) közben véletlenszerűen kvázi lefagy a PC-m, bár a kurzor mozog, sem kattintásra, sem billentyűleütésre (Ctrl + Alt + Del-t is beleértve) nem reagál. A böngésző gombjai, illetve a tálca fölé mozgatva a kurzort, nincs animáció, viszont tudok közben pl. Skype-hanghíváson keresztül beszélgetni. Ez az állapot legtöbbször 20-30 másodpercig, de máskor akár több percig is tart, amikor pedig megjavul, minden addigi parancsot végrehajt.

Legtöbbször böngészés közben történik ez, de párszor a Windows Fényképnézegető bezárásakor is tapasztaltam. Néha kék halál is előfordul, amikor pl. internetes videót nézek.

A játékok azonban gond nélkül futnak, nincs összeomlás, akadás, szaggatás, de még FPS-csökkenés sem.

Nem telepítettem vagy töltöttem le semmilyen bizonytalan eredetű programot vagy fájlt, nincs új hardverem, minden illesztőprogramom a legfrissebb. Portalanítottam a gépházat, főleg a ventilátorokat és ellenőriztem, hogy nincsenek-e kilazult csatlakozók (ez egyébként pár napra átmenetileg megoldotta a problémát).

2021. márc. 17. 08:34
1 2
 11/11 Új Tag válasza:
Rakj fel egy Windows 7 est
2022. ápr. 2. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!