Milyen gaming billentyűzetet ajánlotok 10 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez elvileg egy olcsó kategória, de a barátomnak szeretném ezt adni szülinapjára, viszont jelenleg nincs ilyenre 20 ezer forintom, bármennyire is szeretném.
Ennyiért megéri egyáltalán venni, vagy úgy is gagyit kapok? Ha nagyon gagyi lenne, akkor inkább másban gondolkodok.
Ha mégis van ebben az árkategóriában, akkor kérlek írjátok meg a konkrét márkát, típust.
Mik legyenek a fő szempontjaim, ha ennyi pénzért vásárolnék ilyet?
És nem értek hozzá, de mitől gaming? Attól gondolom nem csak gépes játékokra jó, hanem sima hétköznapi emberek billentyűzetként is funkcionál, csak a gaming strapabíróbb?!
2021. márc. 16. 17:54
11/11 anonim válasza:
Én egy normál, laposbillentyűzettel játszom mindent is, ha billentyűzet kell, én azt ajánlom, szerezz egy olyat, mint ami a laptopokban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!