Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem engedi aktiválni?

Miért nem engedi aktiválni?

Figyelt kérdés
Tettem fel windows 8-at a gépemre, Microsoft oldaláról szedtem le, az aktiváló kulcsot még tavaly megvettem hozzá a g2a-n és működött, most viszont nem működik. Ezért vettem egy kulcsot a buy-cdkeys(pont)com-on, meg is kaptam, de szintén érvénytelennek tartja.. Mi lehet a baj?
2021. márc. 14. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"Mi lehet a baj?"

"megvettem hozzá a g2a-n"

"vettem egy kulcsot a buy-cdkeys(pont)com-on"

Dereng már?

2021. márc. 14. 15:36
 2/15 anonim ***** válasza:

Nincs garancia rá, hogy működni fog, ilyenkor vagy írsz az eladónak, vagy veszel máshonnan.

Másik lehetőség, hogy mivel nagy eséllyel OEM kulcs, ezért már gépen (alaplap többnyire) nemigazán fog működni.

2021. márc. 14. 15:44
 3/15 A kérdező kommentje:

1-es: Oké nem a legtisztább módszer, de jobbnak gondolom mint egy aktovátort, a g2a-s működött is még tavaly..

2-es: OEM kulcs igen! Ezt nem igazán tudom viszont, hogy mit takar! Írtam az eladónak, még egyelőre nem válaszolt.

2021. márc. 14. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:

"Ezt nem igazán tudom viszont, hogy mit takar!"

Azt, hogy ugyanúgy lopott, csak még fizettél is érte.

2021. márc. 14. 15:52
 5/15 A kérdező kommentje:
De hiszen a microsoft oldaláról letöltött windows temékazonosítója is OEM-mel végződik.. Akkor ez hogy is van?
2021. márc. 14. 15:57
 6/15 anonim ***** válasza:
18%
Úgy, hogy ezeken a szutykokon nem az önálló oem kiszerelést kapod, hanem azt, amit gépekhez csomagoltak, de a vásárlónak már nem adták oda...
2021. márc. 14. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért volna feltétlen egy "ismeretlen" forrásból származó OEM kulcs lopott? Közel sem biztos, sőt.
2021. márc. 14. 15:59
 8/15 A kérdező kommentje:
A szutyok alatt a microsoft hivatalos oldalát értjük?
2021. márc. 14. 16:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. márc. 14. 16:04
 10/15 A kérdező kommentje:
De én arról beszélek, hogy a microsoft oldaláról szedtem le a windowst és annak a termékazonosítójában is ott az OEM, tehát kétlem hogy ez a kifejezés azt jelentené hogy lopott..
2021. márc. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!