Megérné ilyesmi témával foglalkozó yt csatornát létrehozni ?
Szóval van ez az úri ember ő itt :
https://www.youtube.com/channel/UCe4YyF09dcw_3dosCCddwnQ/fea..
akit már követek egy ideje és én is nagyon gondolkozok azon hasonló informatikai alkatrészekkel foglalkoznék egy új csatornán viszont az lenne a gondom hogy neki se nagyon nagyon fejlődik a csatorna, én is ugyan így helyzetbe kerülhetek vagy nekem több esélyem lenne illetve hogyan működik a yt-n ez pl csinálok egy videót azt ő milyen gyakran fogja fel dobni másoknak és hogy határozza meg hogy kiknek dobja fel ?
Ez most valami félresikerült csatornareklám?
Vagy azt akarod bemesélni nekünk, hogy egy 5 feliratkozós csatorna a követendő példa számodra?
Ne már!
Pont az egyik videóját dobta fel az ajánlottak közé tegnap
Ebből 100000000 millio van mar.
Raadasul gagyin is csinalod
Ez történik akkor ha egy zöldfülű akarja átverni a veteránokat. Jelenleg 8670 felirattkozóm van, s kicsitt jobban tudom, hogy hogy működik a YouTube.
Arra az esély, hogy egy 5 feliratkozójú, csak néhány megtekintés/videós csatornába csak úgy belefuss, kb 0. Mr.TECH válasza is a sci-fi határait súrolja... (szerintem vagy haverod, vagy te vagy egy másik fiókkal)
És az is elég hihetetlen, hogy egy noname csatorna a példaképed, mikor annyi híres, befutott csatorna van a YouTube-on.
Ráadásul ezen az oldalon is aktív vagyok, s pontosan tudom, hogy néz ki egy álcázott csatonareklám.
Számodra amúgy megérte ez a kérdés azt, hogy letörüld a csatornád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!