Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az AOC monitorok jók?

Az AOC monitorok jók?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Új monitort szeretnék venni és találtam egy elég jót, de nem igazán ismerem ezt az AOC nevezetű márkát. Szerintetek milyen? Ezt a monitort néztem egyébként:

[link]

Szerintetek érdemes ennyit rákölteni? Előre is köszi a segítséget :)

2021. febr. 28. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Ha olvasgatsz kommenteket és vásárlói véleményeket, nem egy típusnál feljön a pixelhibás példányok esete. Én emiatt fordultam el a márkától, és néztem inkább mást.
2021. febr. 28. 11:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos pár helyen láttam már, ezért is félek picit tőlük. Csak ugyanilyen tudásban a Samsung kicsit túlárazottnak érződik 190k-ért.

2021. febr. 28. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
És csak AOC és Samsung létezik? Vagy mi?
2021. febr. 28. 11:58
 4/12 A kérdező kommentje:

Ívelt kijelzővel, kb 27 col vagy kicsit nagyobb kategóriában 1 ms válaszidővel nem nagyon van más választék. Kb ez a 2 márka gyártja őket, esetleg van 1-2 LG vagy Dell. Nem túl nagy a választék ezen a téren. Persze, sima monitorból persze van, de most is olyanom van, nem arra tervezek váltani

2021. febr. 28. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 ms-os parasztvakítást felejtsd el, az csak marketing. Olyan referenciaértékhez van kötve, ami a normál használat során soha nem valósul meg, úgy rémlik valamilyen szürke-szürke színváltás esetén érik el ezek a panelek az 1ms-t, nem mindenféle váltakozó színes tartalom lejátszásánál. Az a panel, ami meg tudja ezt az értéket közelíteni, pedig nem a VA, hanem a TN. Az átlagos tényleges válaszidők ilyen 5-15 ms között vannak az 1 ms-nak reklámozottak esetében is. Az emberi szem pedig ezeket nagy valószínűséggel eleve nem tudja megkülönböztetni.
2021. febr. 28. 12:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, arról hallottam, hogy leginkább parasztvakítás, igazából az ívelt monitor érdekelne, mert a TV-ken is tetszik ez a megoldás. Ezeknél meg kb egyfolytában csak ezek az értékek vannak

2021. febr. 28. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:

"Nem túl nagy a választék ezen a téren"

[link]

És ez csak egyetlen webshop...

2021. febr. 28. 12:47
 8/12 A kérdező kommentje:

48 termék, de annak a 70%-a Samsung meg AOC, jah.

2021. febr. 28. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:
A "kedvedért" megszámoltam: nem.
2021. febr. 28. 13:16
 10/12 A kérdező kommentje:

A kedvedért cak, hogy tudd, egy ideje nézegetem a választékot és ezért tudom, hogy ez a 2 márka van. Néhány LG meg elvétve vagy 2-3 Dell jelenik meg és annyi. Azt hiszem még a Gigabyte meg a Xiaomi ad ki 1-2-t, de az mind kb 150k fölött.

2021. febr. 28. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!