Kiszeretném takarítani a gamer pc-met sűrített levegővel. Még sosem csináltam ilyet. Esetleg van valami amire figyelnem kell?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 16:16
11/25 Szirty válasza:
"ez a zsenília drót"
Én is láttam rákeresve hogy mi az. Csak nem tudom ez és a PC takarítása miképpen kerül kapcsolatba egymással.
12/25 anonim válasza:
úgy, hogy ez a vacak szedi a port és a nehezen hozzáférhető helyekbe bedugva ki tudod takarítani a port.
sokkal egyszerűbb egy 1 colos ecsetet venni! :)
azt talán még az újságosnál is kapsz
13/25 anonim válasza:
Nekem van egy rossz hajszárítóm, ami csak hideget fúj. Azzal szoktam kifújni. Előtte ecsettel fellazítom.
Ha ecsetet veszel, csakis természetest, ne műanyagot.
14/25 anonim válasza:
A lapáton rajtamarad a por, ezzel a zsenilia dróttal remekül le tudtam szedni. A hűtő rácsai közé is befér, csak úgy porzik, hiába a sűrített levegő. Le van földelve a gép közben persze, és utána is. Nekem bevált, olyan helyekre tudtam benyúlni, amihez cakk-pakk darabokra kellett volna szedni.
15/25 anonim válasza:
öööö.....
kipróbálom!
hogyan fő'delted le?
18/25 anonim válasza:
A zseníliadrótos valószínűleg úgy gondolja, hogy porolni kezd vele a gépen belül, mint egy rendes porolóval (amiből van zseníliadrótos változat is; erre a képet megnézve döbbentem csak rá). Csak ezzel az a baj, hogy pont a hűtőbordákba nem fér be, ahol a legjobban lerakódik a por és a leváló szövetanyag meghibásodást is okozhat. Én biztosan nem vállalnám be. A ventilátor lapátai egyébként tényleg hajlamosak piszkosak maradni sűrített levegő után, de az csak nagyon finom szemcséjű felületi por, nem érdemes vele foglalkozni.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2021. márc. 1. 12:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!