Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem megy a virtualbox?

Miért nem megy a virtualbox?

Figyelt kérdés

vagyis futni fut, hozzá is adom a lemezképet, meg beállítom, windows xpt szeretném felrakni, és mikor ott tartok hogy indítanám ezt írja hiba üzenetbe:

A virtuális gép munkamenetének megnyitása sikertelen: win xp.

Failed to load R0 module C:\Program Files\Oracle\VirtualBox/VMMR0.r0: Signature #2/3: Expected at least 2 valid paths, not 1.: \Device\HarddiskVolume1\Program Files\Oracle\VirtualBox\VMMR0.r0 (VERR_SUP_VP_UNEXPECTED_VALID_PATH_COUNT).

Failed to load VMMR0.r0 (VERR_SUP_VP_UNEXPECTED_VALID_PATH_COUNT).

Eredmény kód:

E_FAIL (0x80004005)

Komponens:

ConsoleWrap

Interfész:

IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}

mit kéne átállítani, vagy beállítani ahhoz hogy menjen?

2021. febr. 25. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nos kérdező, azt szeretném kérdezni, korábban működött, valami más rendszerrel? Elindult korábban? Amúgy, itt két dolog lehetséges, az a VMMR0.r0 fájl nincs jó helyen, esetleg, az aláírása sérült meg, maga a fájl. Nézd meg, ezt az elérési útvonalat:

C:\Program Files\Oracle\VirtualBox/

Ott kell lennie annak a fájl-nak, és ha ott van, írd meg, ebből tudhatunk máris pár dolgot.

2021. febr. 25. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát régebben ment még évekkel ezelőtt, gondolom a virtual box egy korábbi verziójával,(win 7 alatt, most is ezt használom) nem volt ilyen gondom, simán elindult.

Megnéztem, és valóban ott van a VMMR0.r0 fájl

2021. febr. 25. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm, és ha újratelepítenéd?
2021. febr. 25. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Már újratelepítettem, de ugyanez van.
2021. febr. 25. 15:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Működik! Valószínűleg hibás volt a képfájl, leszedtem egy másikat
2021. febr. 26. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!