Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire jó az ipad 1 tablet?

Mennyire jó az ipad 1 tablet?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 01:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Manapság már nem jó szinte semmire. Nekem iPad mini-m volt, az is hasztalan már. Szinte egyik app sem támogatott az IOS-ra ami a legfrissebb rájuk, böngésző is problémás, sok mindent nem jelenített meg.
2021. febr. 24. 02:04
 2/7 anonim ***** válasza:
4 évvel ezelőttig volt ipad 2-m, azt is azért adtam el, mert kijött hozzá az utolsó frissítés, ami támogatta és ettől függetlenül is nagyon lassú volt már és a friss IOS-en eléggé ette az akkut is.
2021. febr. 24. 05:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos az csak akkor ér már valamit ha bontatlan gyári csomagolásban tudod megszerezni.

Egyébként maximum arra jó, hogy egy óra appal mutassa az időt a polcon.

Nekem még van egy működő iPad Air 2 ami 4 évvel idősebb mint az eredeti iPad és már az is csak nagy kompromusszumokkal használható.

2021. febr. 24. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:

"eléggé ette az akkut is"

nem ette, az akku volt már gyenge!

2021. febr. 24. 09:45
 5/7 A kérdező kommentje:

nekem régen volt szerettem nagyon lassan merült egy megbízható embertől vettem az 5.1.1 es op rendszer is tetszett, zenét egy térkép alkalmazást,

filmet és neha youtubot használtam rajta a facebook és hasonlókat már nem lehetett feltenni rá, sajnálom hogy eladtam

2021. febr. 26. 11:10
 6/7 bunyoka válasza:
Digitális képkeretnek ideális (én is arra használom és nagyon szép a képe), régen e-book olvasónak is használtam, de ahhoz túl nehéz.
2021. febr. 28. 05:35
 7/7 anonim ***** válasza:

ezeknek az öreg cuccoknak már nem is a hardve avulása a fő probléma hanem a szoftverek avulása vagyis inkább frissülése és a korlábbi oprendszerek támogatásának hiánya.

Sajnos a 3GS telefonomon sem megy már szinte semmi...

Találtam egy óra appot ami nagy betűkkel mutatja az időt, most az fut rajta :)

2021. febr. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!